|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() No więc od wczoraj mam pacc'a i odrazu pobiegłem kupić sobie Exori. Oto moje pierwsze Exori:
![]() ![]() A tu drugie już na potworkach: ![]() A tu pierwsze UE w naszej gildii w wykonaniu samego lider: ![]() ![]() Dojdą nowe fajne zdjęcia to dodam. Obiecałem, że dodam i dodaje. Zdjęcie nie wymaga chyba opisu: ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Fajne ss masz jakies jeszcze fajne czary i jaki dmg masz sd ???
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Hehe. SS spox. Ja tez jak 1 dzien mialem pacca to od razu poplynalem na edron i kupilem wszystkie czary dla pacc i pozneij podjarka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Dobre fotki.Sprzent masz super.UE test mi się najbardziej podobał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nikt ważny
|
![]() hehe UE fajne
![]() exori tez spoko( ja nigdy nie walnelem na mniej niz 100 bo kupilem dosyc puzno) Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() ...i dlatego zawsze chcialem miec knighta, ale nigdy go nie umialem zrobic(nie chcialo mi sie z ruka wychodzic)... eh.....exori..... zawsze sobie wyobrazalem knighta 70/70, knight set, bright sword, crown shield, crusander helmet, gs i misja na guardy...:/ eh.... gratz pacca
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Zlewki heh
![]() ![]()
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Screeny bardzo fajne.
Ja jakbym miał PACCa to bym zrobił screena z pierwszym conjure bolt ![]() Miło jest mieć PACCa. Może zakupi się na przed wigilią ![]() I poza tym - GRatz SSów. A ten guard to farta miał że przeżył (5 sekund wiecej ![]() Szacuję ze wasz szef gildii ma coś koło 25 lvl i 40 mlvl bo sile UE. Zgadłem?
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() No fajne ss'y i gratz exori
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() fajne fotki a exori to konkretnie do czego jest bo jestem srednio zaawansowanan w tibi
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak na pierwsze exori dobrze poszlo fajne ss szkoda ze przy Ue tylo 1 tester by. ale tak sa spoxik
exura screen "give me some screens babe" |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Cytuj:
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() oooo
po tym co zobaczylem to odrazu lece kupic paca super
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Ale jatka, dobrze że gram na Ruberze nie na Julerze
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
![]() |
![]() Fajne screeny ale słaby dmg
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() hehe... SSki fajne ;] fajnie pomyslec ze ktos gra w tibie, ma pacca i niezly lvl dzieki temu ze ja kiedys na forum sga zobaczylem temat "nowa gra online -tibia" ... ehh kiedy to bylo... Szybko sie to roznioslo ;] Ja powiedzialem Bartkowi (twoj brat cioteczny, ze mna do klasy chodzi ;]]) i Adiemu, obydwoje sie wzieli, bartek powiedzial tobie i grasz ;] gratulki
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() No No gz pacc'a ładne ss'ki chociaż mogły by być większe hity 8) ale ogulnie spoko
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() glupie nabijanie postow z tymi podnietyami tylko w kulko fajne ssy fajne UE fajny berserk a to bida taka byla ze nie wiem po co sie podniecacie UE za 220 ale moc ja niemoge co za zabawa i w kolko te same posty ale fajne ssy ale super cos tam>POGARDA
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Ogólnie jest okay, ale mogłeś dodać jak używasz tych świetnych czarów na jakimś huncie z silnym potworem.np.Giant Spiderem.
![]() Demon of Archers Eternia Ab'Dendriel level 10 skille 40/35 |
![]() |