|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od pewnego czasu krąży pogłoska, że CIPy mają zrobić świat Hardcore PvP. Wiadomo, w takie rzeczy nie należy od razu wierzyć, ale ponieważ zaciekawił mnie ten temat, zapytałem na helpie w Tibii: 18:36 Owoc the apprentice: Is it true that CIPs are planning to make a hardcore PvP world? 18:36 GM Manina Danubia : Yes, but it will take some time. No i co wy na to? GM to potwierdził, co znaczy, że jest duża szansa na powstanie świata Hardcore PvP. Nieoficjalnie wiadomo (informacje te zaczerpnąłem z http://www.tibianews.net/ ), że ma tam być normalna strata za śmierć, exp za zabijanie innych graczy (o ile mają wyższy level), a nie będzie blessingów i AoL, a także żadnych czach/banów za masowe PKowanie. Czyli, będzye chodziło głównie o PvP. Co wy na to? Czy jeśli coś takiego powstanie, to będziecie tam grać? I czy myślicie, że to dobry pomysł? PS Mam screenshota z tą rozmową z GMem, ale republika zablokowała moje konto i nie mogę go zamieścić ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Nie sądze żeby GM odpisał wogóle, ale jeśli tak to nawet spox. Zrobił bym tam sobie 2 postać.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Nie szukales zbyt dokladnie
![]() Taki temat juz jest, nazywa sie CHAOTICA(bo tak ma sie nazyac ten serv) i tam masz dokladne informacje co i jak...Ale nie ma kiedy:/ Mysle ze lepiej bedzie przeniesc ta dyskusje do tametgo tematu...
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Dobra, skasować topic. 8)
CIPy zapowiadały na 2 kwartał 2004 roku, ponieważ drugi kwartał kończy się dopiero 30 czerwca, to może jeszcze zdążą ![]()
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() |
![]() |