|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() Hmmmm... Ostatnio wychodzi wiele gier przez internet.. Jakbys mogl podac bardziej szczegolowe dane dotyczace tej gry to wtedy moze Ci ktos pomoze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoja wypowiedź jest trochę...
Niezrozumiała Wywnioskowałem natomiast, że chodzi ci o jakąś grę podobną do tibii lub inną internetową... ![]() Nie słyszałem o żadnej
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Wiesz, nie mam ochoty wypisywać wszystkich gier jakie powstały w przeciągu miesiąca ? k ? ?(
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Czy chodzi ci o gre Mu?????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() podajze nazywa sie hb albo hp
w kazdym razie zaczyna sie na h |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Hellbreath jest grą podobną do MU.
JEst to z ttego co wiem polska gra. Niestetyy jedyne co w niej jest interesujące to tzw. krucjaty czyli cotygodniowe ataki na miasto wroga. Jesli MU ci się nie spodobało to HB na pewno też nie. Poza tym- ejst teraz pełno nowych gier jakie ostatnio wyszły, ale mogę cię zapewnić zę tibia ma największą grywalność
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Sprawdz www.fileplanet.com znajdziesz tam sporo gier online ale po co ci one jak jest tibia
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() wow, hb podobne do mu...?? podziwiam Cie eerion, za takie porownanie ofkorz
![]() hb to nie polska gra, polski jest jedynie serwer na ktorym gramy ![]() gra jest dosc rozbudowana, mozna zdobyc duzo lvli, ogolnie gra sie spoko, ale czasami robi sie nudnoooo lubie hb, proste i w miare oryginalne - pomysl z krucjata, wybor miasta, duzo umiejetnosci, ogolnie spoko ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() HB - Helbreath jest swietne, ale to nie polska gra tylko jest 1 darmowy polski serwer na ktorym graja tylko polacy, w tym ja grałem ale juz niegram w zadną gre internetową bo admin coś po(cenzura) i nici z HB, Tibi, Mu
![]()
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() Z tej stron hb niechce mi sie sciagac co zrobic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() z oficjalnej polskiej strony hb ne sciagniesz, sprobuj z oficjalnej ale angielskiej, a jak sie nie da to jedz na fuksa - google.pl, wpisujesz hellbreath i szukaj...
pozdrawiam |
![]() |
![]() |