Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-10-2005, 12:20   #1
mattiz
Użytkownik Forum

mattiz's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P

Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
Domyślny Co chciałbyś zobaczyć w nowym update?

Na początek:
PROSZĘ MI TU NIE PRZENOSIĆ TEMATU ANI USUWAĆ RAZEM Z KOMENTARZEM a la "na forum www.tibia.com jest dzial "Proposals""! To dla zabawy ten dział! A Proposals jest po prostu ignorowane!

Co chcieliście zobaczyć w Tiquanda Update? Tego pytania nie zadam...
Co chcielibyście zobaczyć w następnym update? To pytanie zadam.

Sprostowanie na górze

To ok?

Wpisujemy tu co chcielibyśmy zobaczyć w nowym update. To się przyda Chciałbym zobaczyć wasze pomysły. Proszę. Ja was ślicznie proszę!
Żadnych "jest dział Proposals na tibia.com", proszę. Też proszę.

Ostatnio edytowany przez mattiz - 24-10-2005 o 12:23.
mattiz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-10-2005, 12:51   #2
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Ja bym chciał, żeby mi przysłali w nowym update ciężki karabin maszynowy do mieszkania - żebym mógł @#$%! autorów takich debilowatych tematów.
stary 24-10-2005, 13:01   #3
]v[ichal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Bydgoszcz, 4don

Imię: Odin Raven
]v[ichal ma numer GG Nie podaje...
Domyślny

Na tibia.com jest dział proposals , wypad
stary 24-10-2005, 14:41   #4
OnlyM(PL)
Guest

Domyślny

frii itens albo zeby nie bylo chamstwa, noobowsta, zlodziejstwa, pkowania....

Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 24-10-2005 o 18:05.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 14:49   #5
Blind Guardian
Użytkownik Forum

Blind Guardian's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania

Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Blind Guardian ma numer GG 3206657
Domyślny

Dlaczego myslicie ze to glupi temat? Na tibia.com jest ale tu NIE MA wiec nie widze powodu dla ktorego trzeba po nim tak jechac -.-

@topic
W nowym updacie mogliby dac wreszcie Tibian Wars czyli wojny pomiedzy swiatami. Na tibia.com byla nawet sonda w dziale voting na to co chcielibysmy w updacie i ja glosowalem wlasnie na innowacje i poprawiona grafike Przydaloby sie pare itemkow poprawic. Questow nowych wg mnie nie potrzeba bo jest narazie duuuuzo nieodkrytych wiec po co robic nowe? Tyle co do nowego updatu

@do wszystkich
Jesli nie wypowiadasz sie na temat to lepiej nic nie pisz bo to jest cyt. zasmiecanie forum

Temat sie nie podoba? To sobie czytaj inny -.-
Co z tego ze CiPsoft nie wprowadzi tych zmian? Moze ktos ma interesujace pomysly a drugi chce o tym poczytac? Hmmm?
Oslabiacie...

Ostatnio edytowany przez Blind Guardian - 24-10-2005 o 19:30.
Blind Guardian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 15:26   #6
Knight Simon Dark lord
Użytkownik Forum

Knight Simon Dark lord's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
Knight Simon Dark lord ma numer GG 2398454
Domyślny

ja bym chciał by dali na każdym świecie (nawet non-pvp) arene na której można walczyć i ginąć nei tracąć expa ani skilli ani eq tylko tyle ile się użyje do walki run (nawe na świecie non-pvp było by włączone pvp tylk ow tych arenach) i jak by ktoś na świecie miał jakieś ale wyzywa się go na pojedynek na arenie i by nei było już dużo pytań w stylu "kto lepszy drut czy sorc" i wreszcie dużo ludzi którzy są na non-pvp mogli by z kimś sie pobić dla sportu zobaczyć kto ma potężniejszą posatć na utralnie ta arena była by duża paladyni i sorcowie mieli miejsce by uciekać przed kngihtami uff no to taka moja propozycja pozatym mogli by wprowadzić wszystkie rary te aktualne (dsl,mls,wls,g-boots,g-shield,b-shield itd.) a na ich miejsce dać nowe rary + oczywiście nowe ptowory,tereny,przedmioty.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorro Pokaż post
czyli skoro dali darmowy onwtibia to wszystko jest ok????

Knight Simon Dark lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 18:01   #7
PUPISEM
Zbanowany

PUPISEM's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Domyślny

A Ja chce najlepszy staff w tibi..... OMG
PUPISEM jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 19:04   #8
Klimmek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D

Klimmek ma numer GG 9206444
Domyślny

I tak w głównej mierze dostaniemy to, co CipSoft będzie chciał nam łaskawie podarować, więc chyba jedynym celem tego tematu jest zaśmiecanie działów i bezsensowne pisanie...
Klimmek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 19:32   #9
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blind Guardian
Dlaczego myslicie ze to glupi temat? Na tibia.com jest ale tu NIE MA wiec nie widze powodu dla ktorego trzeba po nim tak jechac -.-
A ja widzę dwa:
a) Autor widocznie nie rozumie, że jego spamerskie tematy nie są nikomu potrzebne i stara się wymyślać nowe.
b) Temat tak naprawdę niczemu nie służy - bo CIP Soft i tak nie spełni NICZEGO. Przypomina mi się pewien skecz Jana Kobuszewskiego pt. "Książka Życzeń i Zażaleń" - tam autor opowiadał, jak to wypisywał różne rzeczy do tej książki, ale WSZYSCY mieli to wszystko w dupie, nie czytali jego żalów i wysyłali mu ciągle listy z podziękowaniami za krytykę - nawet, jeśli w Bogu Ducha winnym spożywczym do książki wpisał "Wczorajszy program w telewizji był do bani". CIP Soft ma w tyłku takie żale - możecie wypisać nawet tutaj, żeby "Każdego dnia przychodziła do mnie super dziewczyna bez stanika". Tego nikt nie czyta. A niby pomarzyć zawsze wolno - ale po kiego grzyba w ten sposób i tutaj? Tibia.pl nie jest pośrednikiem między CIP Softem...
stary 24-10-2005, 19:42   #10
SadeXoVe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2004

Domyślny

@up

co z tego ze cipsux nie spelni zadnej propozycji?? tak jak pisal blind mozna sobie tutaj o tym podyskutowac, a chyba po to jest forum nie? piszesz ze nie sluzy niczemu. w sumie tak, ale moze ktos ma ochote porozmawiac o tym co by chcial zobaczyc w nowym utpade?

i wogole... moze komus sie podobaja te "spamerskie" tematy autora?
mow za siebie, nie za wszystkich

/co chcialbym zobaczyc? nowe rozbudowane questy (a nie tylko samo zasrane ZZZ), oraz jakies nowe tereny dla FACC (bo chyba dodanie na 2 utpade'y jednego terenu dla 20-30(?,nie orientuje sie dokladnie) graczy to malo)

Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 24-10-2005 o 19:45.
SadeXoVe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 19:47   #11
Crasher
Guest

Domyślny

a ja chce zeby usuneli robaczki soule i znikajace speary bo to jest naprawde meczace
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 20:14   #12
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

oh Ghost Ghost..
ale temat brzmi 'co chciałbyś' czyli tryb przypuszczający.. imaginacja, a nie petycja..
trochę przesadzasz teraz..
jak chcą tu sobie pogadać na ten temat i jeśli taki topic nie powstał wcześniej, to czemu od razu go kopiesz? a może oni chcą sobie TU o tym porozmawiać? wszak, mimo wszystko to jest forum Tibii.. a co szkodzi, jeśli ktoś rozprawia na danym tematycznym o czymś, nawet jeśli nie jest to czysto twórców tego, firmowe? oni tu nie piszą wprost do CIPsoftu.. oni piszą do Siebie(!)..
ot cała różnica..
trochę więcej wyrozumiałości.. lepiej tępić prawdziwy spam i noobów tam gdzie trzeba..
nadgorliwość gorsza bywa od faszyzmu

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2005, 05:59   #13
Hakuoh
Użytkownik Forum

Hakuoh's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Wpisy bloga: 1

Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
Domyślny

Żeby w końcu otworzyli nowe questy na rooku wraz z mino magiem i ghoulem.
stary 25-10-2005, 06:18   #14
Sashion
Użytkownik Forum

Sashion's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
Sashion ma numer GG Chciałbys co?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hakuoh
Żeby w końcu otworzyli nowe questy na rooku wraz z mino magiem i ghoulem.
Z minomagiem to bylo by tak:
Jakis n00bek otworzył by drzwi do mino maga, potworek by se chodził na terenie carlin sword questa i kto by wlazl to by na shota zdechl. Z ghulem praktycznie to samo wiec jest bez sensu

topic
Ja bym chciał
Hmmm nowe bronie, tereny, questy, potwory ale ZADNYCH NOWYCH GRAFIK juz pokazali co potrafią -.-'

EDIT
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Nom to tak:
Chciałbym żeby zriobiono nowe tereny dla facców.
Chciałbym ażeby były krucjaty pomiedzy miastami o wyznaczonych godzinach pomiedzy miastami że nawalało by się np. od 16 do 18 w piątek, sobote lub niedziele i podczas zginięcia w takiej bitwie nic się nie traci. Poprostu taka 2 godzinna nawalanka na fragi pomiędzy miastami.
Spodobał mi się ale to strasznie pomysł jednego z forumowiczów z areną popieram to bo to jest serio świetny pomysł.
Chciałbym równierz wiecej przedmiotów żeby wrescie wyrównało się i nie tylko swordy były najsilnijsze. Poprostu chciałbym żeby axy i clubu dorównywały swordom.
Możliwość założenia Klanów dla facc. Polegało by to na tym że w klanie minimum musiało by być 20 osób i że był by napis do jakiego klanu się należy.
Ale oczywiscie żeby taki klan był gorszy od guildi.
Jeszcze jedno bardzo bym chciał ale to pewnie moje mażenie żeby w Tibi były konie które mogłby kupić i grasz bez premium accont i grasz z premium accont.
Ułatwiło by to podruże w niektóre miejsca. Weiem że jest coś takego jak boohy no ale konie też by się przydały. Wyobraźcie sobie te walki pomiedzy graczami na koniach napewno efektownie to by wyglądało.
1. Mogli by zamiast "krucjaty na miasta" zrobic cos takiego jak w World Of Warcraft Battlegrounds ze o wyznaczonej poze teleportuje cie na jakas wyspe i sie naparzacie albo kradniecie flage itp
2. Moim skromnym zdaniem Axe są slepsze od swordów i to owiele.
3. To juz by była przesada. Facce chcą gildie to niech se dołączą do innych albo niech se kupią pacca -.-'
4. Konie tez bez sensu. Pewnie jesli beda konie tojak w Wowie cholernie drogie albo beda dla pacców (Super!) Walki na konicha ekscytujące? Stoisz w miejscu i patrzysz jak idą chmurki albo blood hity itp nic ekscytującego

Ostatnio edytowany przez Sashion - 25-10-2005 o 06:41.
Sashion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2005, 06:19   #15
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Nom to tak:
Chciałbym żeby zriobiono nowe tereny dla facców.
Chciałbym ażeby były krucjaty pomiedzy miastami o wyznaczonych godzinach, że nawalano by się np. od 16 do 18 w piątek, sobote lub niedziele i podczas deda w takiej bitwie nic się nie traci. Poprostu taka 2 godzinna nawalanka na fragi pomiędzy miastami.
Spodobał mi się ale to strasznie pomysł jednego z forumowiczów z areną popieram.
Chciałbym równierz wiecej przedmiotów żeby wrescie wyrównało się i nie tylko swordy były najsilnijsze. Poprostu chciałbym żeby axy i clubu dorównywały swordom.
Możliwość założenia Klanów dla facc. Polegało by to na tym, że w klanie minimum musiało by być 20 osób i, że był by napis do jakiego klanu się należy.
Ale oczywiscie żeby taki klan był gorszy od guildi.
Jeszcze jedno bardzo bym chciał ale to pewnie moje mażenie żeby w Tibi były konie które mógłby kupić i gracz bez premium accont i gracz z premium accont.
Ułatwiło by to podruże w niektóre miejsca. Wiem że jest coś takego jak boohy no ale konie też by się przydały. Wyobraźcie sobie te walki pomiedzy graczami na koniach napewno efektownie by to wyglądało.

Fajnie by było gdyby zgłoszono wybrane propozycje do Cipów.

Ostatnio edytowany przez Dolor - 25-10-2005 o 06:23.
Dolor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2005, 06:37   #16
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sashion
Z minomagiem to bylo by tak:
Jakis n00bek otworzył by drzwi do mino maga, potworek by se chodził na terenie carlin sword questa i kto by wlazl to by na shota zdechl. Z ghulem praktycznie to samo wiec jest bez sensu

topic
Hmmm nowe bronie, tereny, questy, potwory ale ZADNYCH NOWYCH GRAFIK juz pokazali co potrafią -.-'

EDIT

1. Mogli by zamiast "krucjaty na miasta" zrobic cos takiego jak w World Of Warcraft Battlegrounds ze o wyznaczonej poze teleportuje cie na jakas wyspe i sie naparzacie albo kradniecie flage itp
2. Moim skromnym zdaniem Axe są slepsze od swordów i to owiele.
3. To juz by była przesada. Facce chcą gildie to niech se dołączą do innych albo niech se kupią pacca -.-'
4. Konie tez bez sensu. Pewnie jesli beda konie tojak w Wowie cholernie drogie albo beda dla pacców (Super!) Walki na konicha ekscytujące? Stoisz w miejscu i patrzysz jak idą chmurki albo blood hity itp nic ekscytującego

Może napisałbyś ty to co byś chciał bo twoje komenty są do d**y.
stary 25-10-2005, 06:40   #17
Sashion
Użytkownik Forum

Sashion's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
Sashion ma numer GG Chciałbys co?
Domyślny

Widac ze nieumiesz czytac i edytowac postów -.-'
Sashion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2005, 07:10   #18
Wikt
Użytkownik Forum

Wikt's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!

Poziom: 69
Wikt ma numer GG 1491750
Domyślny

a mi się wydaje, że Tibii przydałyby się jakieś prawidłowe questy, typu WoW.. idź tam, zabij to, przenieś to, może nawet jakieś bardziej rozwinięte zadania. i za to byłoby doświadczenie, a nie tylko wyposażenie i inne takie.

i tym razem, Ghost, rzeczywiście przegiąłeś. ten temat jest OK, bo inaczej jakis pan modek już by go usunął.
stary 25-10-2005, 09:30   #19
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikt
a mi się wydaje, że Tibii przydałyby się jakieś prawidłowe questy, typu WoW.. idź tam, zabij to

No faktycznie, w WoWie sa bardzo zagmatwane "kwesty" Jesli juz zmieniac mechanike questow, lepiej stawiac na rozmowe z NPC niz "idz do pokoju x, zabij potwory y, wroc po nagrode", poniewaz juz istnieje "idz do pokoju x, zabij potwory y i wez nagrode"...
stary 25-10-2005, 14:30   #20
Wikt
Użytkownik Forum

Wikt's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!

Poziom: 69
Wikt ma numer GG 1491750
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
No faktycznie, w WoWie sa bardzo zagmatwane "kwesty" Jesli juz zmieniac mechanike questow, lepiej stawiac na rozmowe z NPC niz "idz do pokoju x, zabij potwory y, wroc po nagrode", poniewaz juz istnieje "idz do pokoju x, zabij potwory y i wez nagrode"...
ale nie istnieje segment po "wez nagrode", ktory brzmi "otrzymaj doswiadczenie"

a uwierz mi, ze jest w WoW wiele questow rozniacych sie od typowego idz tam zabij to wroc po nagrode. choc takich tez nie brak

najlepiej by bylo rozbudowac questy, zeby bylo ich wiecej, dawaly nie tylko przedmioty, ale takze ewentualnie jakies efekty i doswiadczenie.

pomarzylem sobie

Ostatnio edytowany przez Wikt - 25-10-2005 o 14:38.
Wikt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania