|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Sa pod thais, orz w templu, u wyjscia polnocnego z thias. Jak wejdziesz do templa, schodzisz na dol, pozniej w dol, oraz w prawo, znowu w dol
![]() ![]() ![]() U$3r |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Pod pustynia znajdziesz 3 beholdery ale uwazaj mozna sie tam latwo zgubic.
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2003
![]() |
![]() Najlepiej pod Thais mozesz tam spokojnie expic na gorze [w takim domku kamiennym ] jest 1,stajesz sobie w przejsciu[jak jestes knightem] i lejesz go spokojnie w podziemiech jest tesz 1,stajesz sobie przy drabinie i lejesz[jest tam miejsca tylko na 1 stwora] Nizej masz roty,bugi,p spidery zycze powodzenia w huncie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() pozatym w bk-house jest tego od zatrzesienia
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Bardzo blisko Venore ,kolo misiów,jest ukryta za drzewem dziura w ziemi.Na dole sa ze 2-3 beho i troche ghuli3-4,oraz stado szkieletow. 8)
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() Beholdery możesz też znaleść na bagnach nieopodal mostu dwarfów.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() gratulacje dla uzytkownika Angelus za odswierzenie tematu z wrzesnia tamtego roku. Ladnie bedzie to twoje nowe upomnienie wygladalo. i na cholere odswierzales stary temat?
Niech to bedzie przestroga dla innych! ![]() |
![]() |