|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magik The Lost
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 15
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Siema
Niedługo mam ochote się wybrać na Demon Skieletony ( na Ghostlandzie) moim sorkiem na 15 lvl z niewidka, ale chce, zeby to byl dlugi hunt nie tylko z tym 1 Ds przy wejściu, mam zamiar isc na jescze na dol, i tu sie rodzi moj problem, mianowicie nie starczy mi niewidki ;/ co proponujecie, aby moj huncik okazal sie troche dlugi i nie grozil mi dead od DS? Z Góry DzIeNkI ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() Ds bija mocno i nieoplaca sie na nich Huntowac ;p loot slaby prawie zawsze a mozliwaosc zlootowania guardiana nikla ;p niewidki nie starczy ci nawet na dojscie do questa ;p nic niewmowie ;p ds szybko cie ubija jak tylko skonczy ci sie niewidka ;p Niepolecam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Kurde to na co ja moge pojsc tym sorkiem jak nie na DS ? a moze kupic stealh ring?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() na dwarfy i rotwormy do kazz idz, albo na roty na fibule i przy okazji bedziesz mogl ubic jakiegos ds-a bez koniecznosci uzywania niewidki gdyż jest tam gdzie uciekac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 15-11-2005 o 10:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Rzeczywiście kupel wspominal zebym szedl na fibule ale jest jeden problem na fibuli bylem tylko raz w zyciu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
![]() |
![]() Musisz kupić klucz za 800 gp u biedaka w porcie na dole Fibulki. Następnie idziesz do studni na środku miasta i dajesz na nią use, idziesz do drzwi, otwierasz kluczem, schodzisz na duł i idziesz w lewo i jesteś na miejscu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A na fubuli są obok tego expowiska ( chodzi mi o roty) jakieś inne groźniejsze potworki typu DS albo cis podobnego?, żebym czasem tam nie dednoł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() nie na DSy to sie nie oplaca, mi palkiem nigdy G shield niewypadl z nich a bilem ich sporo, lepiej idz na fire devile na niewidce maja mniej zycia a z nich juz nie raz wypadlo mi guardian shield
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Chce powiedzieć że tylko ds hunt jest dobry dla palka szybciej go zabija i uhy nie lecom a tu zdjecie mojego Qómpla.
![]() ![]() |
![]() |