|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Otóż chciałem wam napisać co dzieje się na trzech w dużym stopniu zaludnionych przez polaków serverach.
Hiberna, Rubera, Isara. Na tych światach gra wielu naszych rodaków, a połowa z nich opuszcza je szybciej niż można sobie to wyobrazić. Głównym problemem na tych światach jest PA (bardzo wykształcone ![]() 1. Hiberna - najczęstrze przykłady bezsensownych huntów i wymuszeń. • Byłem huntowany przez Gamle Tyrus za to, że jakiś typek go shakowal, a jemu brakowało pieniędzy... IDIOTYZM... Próbował mi wmówić, żę ja go shakowałem. • Kole ga był huntowany za to, że stał koło jakiegoś typa co był huntowany przez najlepszą gildie na servie, a tego typa nawet nie znał. • Gościa huntowali za to, że zabił jakiegoś thiefa... TOTALNY IDIOTYZM • H-levele z Brazylii huntją niższych leveli z Polski 2. Isara - Tu nie zaczynajcie grać. • Jeżeli masz 50lvl+ to licz na to, że niedługo będziesz huntowany za to. Oczywiście hunta możesz zmazać dająć jakiś dobry item (MPA) albo płacić 100K na miecha. • Masz jakiś dobry item... nie chwal się bo długo nim się nie nacieszysz. Tzn. Deltorowcy przyjdą i będziesz im musiał oddać... a jak nie to zgadnijcie co ![]() 3. Rubera. • Jeżeli ktoś z gildii "Blood Circle" zobaczy cię jak stoisz albo coś powiesz do jakiegoś typa z gildii "Arashi", to automatycznie masz hunta. • H-levele chodzą po domkach i patrzą gdzie jest bogato, a potem huntują. • Wszędzie cię wyganiają. Najlepsze lub chociarz średnie expowiska są zajęte przez RL ziomó h-leveli... Żadko zdaża się żeby tak nie było. No to tyle. Także zachęcam was gorąco do nie grania na tych serverach... strata czasu i nerwów, a i tak wszystko się przewróci do góry nogami. Oczywiście są wyjątki, ale to się zdaża naprawdę żadko. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
|
![]() wiem cos o tym
![]() Sam gram na Hibernie i bylem swiadkiem takich rzeczy: 1. Stoje pod dp i bawie sie z kumplem wiec go leje dla zabawy i mam white skull, pojawia sie bibri smith, soaxx, master morla, castin artila i probuja mnie ubic (na szczescie ucieklem) 2. Kolega zabil pk (ktoremu niestety zdazyl zniknac skull) przyszli master morla i soaxx - kolega zaliczyl zgon. 3. Inny kolega - rs mial - no to wiadomo zobaczyl go joaxx - zaatakaowal potem kazal mu zaplacic armor zeby zostawil go w spokoju - kolega zaplacil, potem kazal zaplacic shield, miecz etc, etc, uhy a potem i tak go zabil |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk
Imię: Xozuji Knight
|
![]() Sam dzis zalapalem hunta za pomoc kumplowi
![]() Hiberna ma to do siebie ze co drugi low lev zna jakiegos h lev :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dokładnie- nie można nic do nikogo powiedzieć bo nagle niewiadomo skąd jest przy tobie 20 hlvli i... no właśnie i już możesz iść na nowy serv. Ja miałem hunta od Sturmovnik'a za to że.. no właśnie nawet nie wiem za co. ALe ja się tak łatwo nie poddaje
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hahaha, co do DT i dobrych itemków... "Golden Legi wypadną szybciej z Azraela (de'Vrie) niż z Demona" - koleś miał kłopoty. Ogólnie to faktycznie, DT lubią pohuncic wyższe lvle, ale jeżeli umie się z nimi odpowiednio ułożyć (nie, nie płacić 666k na 1337 minut)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
![]() |
![]() taaaa, jak ja pamietam jak moja gildia była huntowana za to, że spora część to polacy i za to, że ktoś od nas zaatakowal jakiegos 7 lvla rs
![]() PS : Jak leci Rafi :**** |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() A furora? cieszyłem sie moi Mpa kilka chwil
sarandiel:mpa albo nie grasz caął gildia tak ![]() Edit Zapomniałem dodac ze Salva~ miał mnie huntowac za to ze niechcialem sie zamienic jego iteam za bohy Ostatnio edytowany przez Valest - 18-09-2005 o 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Imię: Verberman
Profesja: Druid
Gildia: Guardians of Honor
Świat: hiberna
Poziom: 14
Skille: 18/19
Poziom mag.: 40
|
![]() ja pamietam jak raz mój kumpel kupił sobie domek... jak sie później okazało był on "zarezerwowany" dla jakiegoś kumpla hlevela... kolega zaprosil mnie do domku, gdy wychodzilem z domku przyczepił sie do mnie Quintin i gadał ze mam przepisac domek bo naczej wroce na rooka, oczywiscie dolonczył sie do tego tez master grucha i gdybym nie miał uhow zaliczyl bym chyba ze 3 dedy...pytam sie, czy to nie jest chore?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 97
Skille: 92
Poziom mag.: 20
|
![]() Uważajcie na Gildie Guardians of Honor Lider na początek wydaje sie miły ale odemnie i od innego typa chciał pozyczyc konto na 5 minut to chyba jakiś idiota
Ostatnio edytowany przez MaciekWRO - 18-09-2005 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale dali mi kase za domek tyle ile zapłaciłem i dlatego nie mam nic do nich. Ja nie boje się PA na hibernie. Znam sporo osób z UV i jak mam jakiś problem to pisać. A zaczeło się od teg, że UV mnie ścigneło i zabiło. Jak się okazało niesłusznie. Razem z kolegą zrobiliśmy topica na forum i zaraz się uciszyli, a potem to master morla odzywa się do mnie: Master Morla: Hail Rafals! Rafals from Hell: Hail Morla! Master Morla: U know u are my friend? o.0 <--- o w morde pomyślałem... i tak się zaczeło ![]() Jednak teraz mi ich ochrona nie potrzebna. Po haku na 1,3kk samych itemów tylko z hiberny to mi się odechciało grać. Razem na wszystkich światach straciłem 2kk. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 97
Skille: 92
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
właśnie w tym problem ze ja o tym wiem i sprawdziłem dokłanie nick to był zwykły Kubuś rozmawiałem z Master Dawidoos przez GG ale mi nie wiezy chociaz mu wklejiłem orginalna rozmowe ***-to moj nick nie chce sie ujawniac zeby mnie scigał ktos 18:41 Kubus Wojawodzki: cienzka sprawa 18:41 ***: wal 18:41 Kubus Wojawodzki: powiec ufasz mi 18:41 Kubus Wojawodzki: 18:41 ***: no 18:42 Kubus Wojawodzki: kurde no dobra powiem ci i licze na pomoc 18:42 Kubus Wojawodzki: 18:42 ***: no to dawaj 18:42 Kubus Wojawodzki: zalozylem sie z kumplem o 50 zl ze zrobie nowom postac powyzej 20 lvl 18:42 Kubus Wojawodzki: i niezrobilem 18:42 Kubus Wojawodzki: 18:43 ***: lol 18:43 ***: nei dam ci pasów 18:43 Kubus Wojawodzki: na 3 min 18:43 Kubus Wojawodzki: blagam 18:43 ****: lol 18:43 Kubus Wojawodzki: znasz mnie nic nie zginie 18:43 Kubus Wojawodzki: nawet 1 gp 18:44 Kubus Wojawodzki: no prosze cie Ostatnio edytowany przez MaciekWRO - 18-09-2005 o 19:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jakoś w to nie wierze ale to nie jest temat do dyskutowania o tym
![]()
The watcher... Ostatnio edytowany przez Master Dawidoos - 18-09-2005 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czy ja wiem... jeżeli ten kuba ma duży level i gra na ludziach swoim zaufaniem, bo ma duży level to to jest powód żeby sądzić, że to PA. Każdy powinien wiedzieć co stało by się dalej. Zabrał by wszystko, a potem by go huntował za to że rozgaduje innym, że on go okradł. Musiałby jakoś się wtedy oczyścić z winy, a to jest najlepszy sposób dla h-leveli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Niszczycielka Of Rybnik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Camp Kill Yourself
Świat: Isara
Poziom: 45
Skille: 20/25
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Także Wiem Coś o PA Na Isarze Sam Mam Tam Dużo Charów.
Miałem Hunta Na Sorcu Za Nic Od Kyrhona Wiec Zaczełem Grać Na Palladynie Kyrhon Niewiedział Nic O Nim Lecz W 1 Dzień Gdy Expowałem z Kumplem Na Guardach, Przyszedł Tam Właśnie On (Kyrhon), Kumpel Miał Szczeście Że Zapłacił Wcześniej Jemu, Więc Kyrhon Go Zostawił, Ja Także Miałem Szczeście Uciekłem Daleko Od Nich i Dałem Loga Gdy Kyrhon Do Mnie Już Podbiegał, A Pużniej Ledwo Się Uratowałem Od 2 Hunta :/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ta kubuś i duży lvl... on ma 18 lvl chyba
![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
![]() taaa....
hiberna to server na ktorym sie zaczynaja klopoty (do mnie tez kubus startowal ale jest frajer). kubus to hacker, zlodziej itp. a ja i master dawidoos wiemy cos o tym wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Imię: Kamlot De'Kapy
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja tam nienarzekam mam narazie 9 palla i jeszcze ani razu mnie nikt nie lal lub sie lali na serio... Mi sie Hiberna podoba
![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() Witam
Faktycznie z tym UV nie jest tak różowo. Przykładowo wczoraj zostałem zabity. Mała i dość sromna ekipa składająca się z Joaxx’a i Soaxx’a plus jeszcze z 10 osób grasowali po Carlin. Bili każdego to im się trafiał pod rękę. Nie rozumiem tylko jednego co za przyjemność jest zmiażdżyć 28lvl Druida taka bandą. Pytałem się co i dlaczego ale niecąca zemną gadać. ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |