|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() W tym temacie chce opier*** modków i urzytkownikow forum ktorzy zachowali sie jak dwulicowe cip**.
A chodzi tu o temat Znicz napisany przez pana Rastafarijan http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=54817 Nie moge zrozumiec dlaczego zaczeliscie tak go jechac wrecz jak psa skoro sami nie jestescie lepsi bo o ile pamiec mnie nie myli... http://forum.tibia.pl/showthread.php...arol+wojty%B3a to ten temat jest dosyc podobny do tematu Znicz tylko ze ten temat napisal wasz kochany i uwielbiany matkus(modek oczywiscie wiec cala Polska musiala mu polizac dupe) dlatego nikt nie pojechal jego tematu i wszyscy sie wypowiadali bardzo kulturalnie i robili ***a** znicze. A jak ludzie z Polski lazili na czarno to tez nikt nic nie mowil tylko wraz z nimi paradowal... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Nie rozsmieszaj mnie koles...
Nie sadzisz, ze JPII to nie gracz z Trimery? Kupa mnie obchodzi smierc ziomka o ktorym nie mam zielonego pojecia. Smierc papieza obchodzila mnie bardzo.
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Rotfl, jeśli nie odróżniasz tych dwóch tematów to nie ma nawet o czym się rozpisywać.
Napiszę Ci tylko, że Jan Paweł II dla ogromnej ilości Polaków (żeby nie powiedzieć dla wszystkich) znaczył bardzo wiele. Jak było widać znaczył również coś, dla całego świata. Człowieku, to wtedy była pierwsza wiadomość, na wszystkich serwisach na świecie. A po co ja mam na przykład wertować temat, gdzie ktoś wpisuje niby znicza za swojego dziadka, którego śmierć, z całym szacunkiem, ale mnie nie obchodzi. Nie znałem go to co dla mnie on znaczy? A po drugie od prawdziwych zniczów, za swoją rodzinę, są groby. Jeśli dalej tego nie rozumiesz to nie mamy o czym gadać. No chyba, że śmierć brata wujka, kumpla, swojego kolegi bardziej Cię obchodziła, niż śmierć papieża.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 04-11-2005 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Z jednej strony masz racje ale itak uwazam ze takie tematy sa bezsensu
![]() btw: Specjalnie zrobiles nowe konto na ten temat? ![]()
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() Zapewne umknęło twojej uwadze, że Matkus dokładnie wiedział po co to pisze.
Pewnie przeoczyłeś też, że nie namawiał do zapalania durnych świeczek, tylko prosił o chwilę refleksji. Sądzę, że nie zauważyłeś, że sam nie "zapalił" tej durnej internetowej śweiczki. Pewnie nieważne jest też to, że wymowa posta MatKusa była zupełnie inna od tego, który przedstawił nam pan Rastafarijan. Oczywiście zauważyłeś tylko to, że wszyscy lizali mu dupę. Jak to dobrze że jesteś Jedyny, TRU i undergroundowy. Mam mówić do ciebie per miszczu? A, jaka szkoda, że boisz się pokazać kim na prawdę jesteś dzieciaczku - normalni ludzie raz, że wyrażają się bardziej oględniej, co wcale nie zmienia treści przekazu, a dwa, że nie udają innych niż są w rzeczywistości - np nie zakładają kont tylko po to żeby sobie pobluzgać. Cienki jesteś. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale raul pieprzysz, moze to niekotrych obchodzi.
Pewnie jakby umarl z twojego servera jakis 100lvl i kolega do tego to bys odrazu robil temat tylko ze ciebie by nikt nie zjechal... Itachi nie sadze ze jest bezsensowny bo cos w pewien sosob wnosi. A co do konta to ja sie tutaj nie wypowiadam tylko czytam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Hm. Idea ciekawa, chociaz nieprzemyslana do konca. Zalozyciel tematu mogl napisac topic, wspominajac tego gracza z Trimery. Jednak mogl darowac sobie te ['] - uwazam to za glupote (po smierci JP II tez robily sie durne lancuszki, nawet z gaszeniem swiatla...). Temat - niech bedzie, natomiast ['] zapala sie pod krzyzem na cmentarzu.
edit : Cytuj:
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 04-11-2005 o 13:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
*Nic o kolesiu nie wiem, nigdy o takim nie słyszałem, nie mam pojęcia czym sie wsławił ani co mu się stało ale zakładam że tak właśnie było (niewykluczone że sie mylę).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 04-11-2005 o 14:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() OMG. Słuchaj. Może obchodzi mnie śmierć jakiegoś 100 lvla, ale tamten temat był po prostu dziwny. Nie wiem, kogo wszyscy bardziej szanują - ukochanego przez wszystkich papieża, czy jakiegoś 100 lvla z jeden z gier?
Na pewno te tematy nie są do siebie podobne. I po co w ogóle piszesz, że my, użytkownicy, podlizujemy dupę Matkusowi, bo współczujemy śmierci papieża? Chyba uciekłeś skądś, prawda? Kto by tak w ogóle więcej zdziałał dla całego świata, papież - czy też może jakaś osoba grająca w popularną grę? -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ludzie to jest jawna prowokacja.poprostu nie odpisujcie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() ['] są tak samo durne, jak króliczki, które chcą zawładnąc swiatem, ~first user who zrobil cos tam~, pIsAnIe w głupi sposób, jakiesh dziwachne zmienianie wyrashow;p To jest tylko moja opinia
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
['] - znicz czekajacy na dzien, kiedy wymrą glupie pomysly wstawiania zniczy na forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() ROTFL![*]- Zapalam ten znicz wszystkim, którzy umarli ze śmiechu, czytając oba tematy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() E tam, i tak najlepsze znicze sa na GG :P Jak to było w dzień śmierci JPII 90% znicze w opisie a 80% z nich na pytanie "Byłeś już w kościele?" ... zgadnijcie xD
[*] - a tak se bo modne w tym temacie xD
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Papież Jan Paweł II mowil ze wszyscy sa rowni i wszystkich trzeba tak samo traktowac ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jestem pewien ze jakby (Boze chron hyhy) jakis z modkow umarl to by sie tutaj szybko zaloba zrobila ![]() Do sasiada na dol- no wlasnie ![]() Ostatnio edytowany przez Yyy - 05-11-2005 o 12:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
eX Moderator
|
![]() I tym oto sposobem dochodzimy do najważniejszego. Nie będzie żadnych tematów ze zniczami dla tych co grają w Tibię i dla tych, którzy nie grają w Tibię. Jedynym wyjątkiem był temat o papieżu i chyba wszyscy się zgodzą, że o tym człowieku taki temat powinien być, chociażby dlatego, że wypada.
![]() |
![]() |