|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Polska
|
![]() Oglądałem film z necro huntem i zsummonowanym ds'em i zastanawiam się jak ten koleś przesowal ds'a.Moze mi ktos to wytlumaczyc?Bo mi jakos nie wychodzi...moze to jakis trick o jakim niewiem? Help plx
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Hm na ten temat duzo nie wiem poniewaz jestem knightem ale ogladalem pare filmikow z necro huntami i zapewne oni ich nie przesuwaja tylko ruszaja sie a ds wykonuje ruch wiem ze jest troche zabawy z tym dsem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Moze sie pomyle ale to chyba jest tak ze koles klika atak na potwora danego, gdy nacisnie "Attack" DS zaczyna isc w strone potwora aby go zaatakowac a gdy jest w połowe drogi wlasciciel DS wylacza atak a DS juz nie wraca tylko zostaje tam gdzie był, zaraz to przetestuje to ci powiem czy tak jest naprawde ;p
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: tasanko
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() klikasz na dsa i nim przesuwasz o kratke (lewo,prawo,gora,dol,ukosy).Dziala to tak samo jak w przypadku ludzi czynnosc powtarzasz 2krotnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Rowniez moze byc roznica pomiedzy swiatami pvp/npvp
Ja naprzyklad moge przesowac dsy, monki a postac kolegi na pvp nie moze ghoula, i innych potworkow ktorych nie mozna przesowac. |
![]() |
![]() |