|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pisze ten temat podczas przeglądania moich starych numerów owego pisemka. I tak się zastanawiam czy na forum są użytkownicy którzy także pamiętają to pismo, i mają pare numerów w zanadrzu. SS było według mnie najlepszym pismem o grach kompowych. Lepsze od CDA, od Clicka!, Gamestarów itp. bo traktowało nie tylko o grach. Fakt że gry były głównym tematem pisma ale można było poczytać też pare naprawdę fanych artykułów. Byli członkowie redakcji SS'a(min. Frooger i Randall) założyli Clicka! i dlatego lubie to pismo. Bo czuję w nim ducha dawnego SS'a. A wy co o tym sądzicie??
![]() Ostatnio edytowany przez Harven - 06-11-2005 o 21:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() To, ze np. cda tez nie jest o samych grach....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak juz to Secret Service. Bardzo dobre czasopismo. Dzieki niemu zagralem w GTA i wiele innych kultowych gier, o ktorych bym nie wiedzial. No i swietna ekipa.Randall&Frogger to konkretni goscie.A tak przy okazji z dobrych czasopism - ŚGK byl cool (dział "Bez prądu", duzo komiksow (zresztą "Gustaw&Cyryl:W ponurym zamku" z Clicka! tez wymiata
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 05-11-2005 o 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() aaaa pamietam ;-) moj kuzyn kupowal potem juz nie wydawali nowych numerow ;-( ale fajne bylo takie z czerwona okladka moj kuzyn ma to jeszcze w szufladzie
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mialem kiedys jeden numer SS, ale nie przypadl mi do gustu. O wiele bardziej podoba mi sie CDA.
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja też wolę CDA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Ta... choć gamerem jestem od prawie 5 lat (wydaje mi się że krótko) to pamiętam to czaspismo...czerwona okładka, żółty napis, chvjowy paapier ahh...
Pamiętam jak kupowałem to czasopisemko z HoM&M 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Hail SS! Hail KGB!
Moja ulubiona gazeta komputerowa :> Do tej pory mam wszystkie numery od numeru 34 do ostatniego jaki sie ukazal, mam tez wszystkie 4 Kompedia Wiedzy ![]() To byla moja biblia kiedys wrecz :> Ta piekna czerwona okladka i ten wielki napis Secret Service z przechodzacym po nim pradem... ahh... Zawsze czytalem je od deski do deski. Mieli swietny dzial KGB ![]() Gulash, Wicik, Beger... To byli moi guru ![]() Najbardziej mi sie podobaly stare numery, potem gazeta miala problemy, a to z nazwa, a to z ludzmi... No i niestety ni z tego ni z owego po prostu nastepny numer sie nie ukazal. ![]() Zaluje, ze nie kupilem sobie koszulki z ich napisem :/ Zadna inna gazeta komputerowa nigdy nie dorowna staremu Secret Servicowi :> Szkoda, ze potem wyroslo pokolenie fanow KŚ, clicka i CDA, dla ktorych wazne bylo jak najwiecej plyt z shitami do gazety, a nie zawartosc gazety :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() NOm ss byl niezly ale ja wole CDA jakos to jest fajnie opisane i jakos ta nazwa mi pasi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Taak, aż sie łezka w oku kręci jak sobie przypomne te nie tak dawne ale jakże odległe czasy...
Mam tym pismem cały regał zawalony, nawet numery z czasów kiedy pisali jeszcze recenzje gier na starą, poczciwą Amigę, Atarynkę czy C64 i zamiast cover CD dodawali dysietkę. Mam tez gdzies ich pierwszy cover cd i zarazem pierwszy w polsce cd-rom dodawany do gazety z grami. Byl tam miedzy innymi filmik promujący mortal kombat III (ave Gulash, ave kombat corner). Moje ulubione dzialy to KGB, super supery i oczywiście listy czytelników. Super pismo, super redakcja, super pracownicy. Wielka szkoda że ich czas przeminął... A tu ciekawy link dla chcących powspominać... SIKRETIA - OSTATNI BASTION SECRET SERVICE.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |