|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() pisze tutaj o tym bo nie ma zadnego dzialu z pomoca a ni nic wiec
modki pliz nie dawajcie zadnego karniaka no wiec chodzi oto ze nie widze nicków! np:idzie slime i widze tylko slima i nie wiem jaki ma pasek czy co i nie wiem czy to ktos za slima jest przebrany czy to slime! jaśniej powiem dajmy taki przyklad: Gowniany Orc <--nazwa stwora ========= <--pasek życia ![]() wiec widze stworka a paska zyciaa i nazwy nie widze!TAK JEST U WSZYSTKIEGO U npc u ludzi i u stworow...ktos wie co mam z tym zrobic? ja tera probuje odinstalowac i zainstalowac tibie jak nie wyjdzie trudno ale plx pomozcie! za pomoc dam scimitara,broadsworda,scale armora i protection amulet(peny) na harmoni |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() ctrl+n
nie chce nic wzamian ;p
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() dzieki bardzo a ja debil jestem i jush tibie re instalowalem xD
sorki za alert |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ctrl+N
Za pierwszym razem widzisz pasek zycia nad charam a za drugim nacisnieciem nick. Polecam tez opcje "Look" która rozwiewa watpliwosci.