|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Czy nie zastanawialiscie sie dlaczego My Polacy nie mozemy stworzyc jednej wsanialej glidi ?( ?? Wedlug mnie to zwyczjna ludzka chciwosc bo kazdy chce byc szefem ale gdyby tak polaczyc wszyskie gidie i udostepnic dla troche nizszych leweli moglibys my poanowac na serwerch
![]() W jednosci sila ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ta jasne ale powiedz-po cholere nam to? Od razu zwali sie do takiej gildii horda polskich noobow, ktorzy wejda tylko po to zeby dostac za darmo MPA od wspol-gildiowicza...Poza tym, gildie sa gildiami kumpli i/lub PRAWDZIWYCH graczy a nie noobow-obsrajmurkow...
Poza tym to tak jakbys probowal zrobic FlashMob na Tibii-zanim by sie te 800 luda zebralo to bys juz zrezygnowal...Poza tym ludzie rezygnuja, przychodza, logoutuja sie...Za duzy chaos by byl z tworzeniem takiej gildii...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Ja moge podac przyklad Solery.Mielismy Polska gildie...
I wszytko było by łądnie ale panowie Emperowie(polacy naturalnie) robili zadyme i od razu cala gildia HUNTED No i tak sie konczy wspolpraca z polakami |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
Byc moze jeszcze sa jakies podziemne gildie, ktore nie maja nazw typu: Polish guild, Polska rulez, itp, a czlonkowie nie maja polskich nickow.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Heh...Racja nie trzeba przyjmować tych noobkuw.Popatrzmy na isare Polish Kingdom...przyjmowali tych lepszych polaków.I nie było wcale tak źle
![]()
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Jak to nie??????? A nie słyszałeś o POlish Kingdom na isarze???? Jedna z największych na tym serwie. Od jakiegoś 40 lv.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Ja wam powiem jak było z Polish kingdom . Kiedy w niej byłem ( same początki ) było na grubo ponad 100 osób 30 lvl+ sama gildia była fajna i ludzie zajebiści ( wspólne questy ,hunty itp ) lecz co się stało gdy powstały nowe światy .... 30% poszło na nie grać w tym tamtejszy król .Reszta widząc co się dzieje zmieniła gildie . Kilku członków Polish kingdom miało hunta od Del'Toro co jeszcze gożej popsuło morale. Później ciągłe zmiany w założycielach i teraz w tej gildi nie ma z 40 osób a reszta co odeszła wybiła się lub została zdegradowana przez panów z Dt .
P.S Na początku założeni gildi powstała jakby wojna domowa i dzięki temu założyła się konkuręcyjna gildia również polska . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Roh!!! Kim ty jesteś że tak bluzgasz Emperorów. Emperory to potęga a ty to wrzód na dupie!!!. Jaki masz nick w Tibii?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Przepraszam Rah. Taka kretyńska ksywka że mi się pomyliła
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() moim zdaniem Polacy jak zwykle nie potrafia sie zorganizowac :/
powiny powstac gildie ktore przyjmuja Polakow o okreslonych lvl, jak by taki delikwent zostal "przetestowany" w slabszej gildii i zdobyl odpowiedni lvl to by mogl przejsc do mocniejszej. oczywiscie gildie by pomagaly sobie na wzajem. Ale chyba nie da sie tego zorganizowac. Coz, szkoda.
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() polska gildia jest, od 3 lat prawie. Srednia wieku ponad 22 lata chyba. To sa trzy lata dobrej tradycji. ....
... a jest tak dlatego, ze trzymalismy i bedziemy trzymac na dlugosc sd'ka 90% polakow na serwerze. miedzy innymi trzymamy z dala takie osoby, jak (po nickach z tego tematu, wnioskujac po poziomie wypowiedzi) myśliciel bec88 raimel |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() ekhem.. wystarczy wejsc na server Nova. Na Nova sa 3 wspaniale polskie gildie:
Hussars Of Glory - zdaniem wielu osób takze moim najlepsza polska gildia na calej Tibi White Eagle - w tej gildi sa czlonkowie bylej Vallhali takze polskiej gildi której jzu nie ma ![]() Ancient Kingdom - gildia która poczatkuje ale ma przyszlosc
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() tomakin co ty masz do mojej wypowiedzi.Opisałem tylko sytuację jaka była w Polish kingdom i raczej nie popełniłem błędów to samo mógłbym powiedzieć o tobie przedstawiłeś nam jakąś gildie i ja zrobiłem to samo ,więc czemu moja wypowiedz jest nie na poziomie . Ponieważ jestem tu nowy ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Ja jestem w 2 co do siły guildii na Trimeze. A ty Tomakin chyba w jakieś najgorszej i żeby w niej być zapłaciłeś kase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Wiem, naraze sie... trudno, takie jest moje zdanie.
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Nie mozna w/g mnie stworzyc DOBREJ gildii z samych polakow. Przykladem jest Polish Kingodom ktore sie rozpadlo. Gildia powinna byc mieszana tak jak bylo z Kindergarten. Bardzo dobra gildia w/g mnie, ale tez kiedy doszlo do wojny z DT polowa sie nie logowala ><. Stworzono potem Vampires ktore w/g mnie jest chyba najlepsza gildia na Isa, i sa tam ludzie z polski i innych krajow..
Reasumujac: Raczej ciezko jest zeby gildia byla z samych polakow, no chyba ze jest to takie zgromadzenie gdzie graja sami kumple bo takto kazdy sie bedzie rwal do waldzy >< |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() ano o husarii wiele dobrego slyszalem, okazji zetknac sie nie mialem.
saijan, jeszcze boli zes z sarmatow na zbity pysk polecial? wyjasnienie sie nalezy panu Raimel (nie dosc ze analfabeta, nie dosc ze zawistnik to jeszcze dla niego klasa gildii = sila militarna), a takze panu bec88 - czytam teraz i jak slowo nie mam pojecia o co mi wtedy chodzilo, pewnie cos albo kogos pomylilem (vide godzina o ktorej to pisalem). Niniejszym przepraszam unizenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nikt ważny
|
![]() ekh... łączenie wszystkich w gildie to niezbyt dobry pomysł... ktoś coś nabroi i gildia ma przechlapane... fakt w kupie siła ale kto by chciał bronić nooba który zasłóżył na to co go czeka? obrona takiego kogoś wywoła napewno w przyszłości wojnę
ofcors nie ma mnic przeciwkogildii w której są tylko polacy( to ułatwia komunikowanie) ale fakt że jestem polakiem nie powinien od razu dawać biletu wstępu do gildii... z low lvl też trzeba uważać.. kto wie jakie z nich kfiatki wyrosną. członków gildii trzeba dobierać starannie nawet na non pvp. U nas przydał by sięjakiś dobry palek albo sorc ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Emperor to potega????
No cos jakos wam nie idzie!!!! Poprostu jestescie nooby i tyle!!! Mysla ze jak ida banda to moag sobie pkowac,ale jakos potem zrzedla im mina!!!!! Podobnie było z bananami,mysleli ze jak jest ich duzo to duzo moga,ale na szczescie tak nie bylo |
![]() |
![]() |