Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-08-2005, 01:38   #1
Dominiko
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 08 2005

Domyślny Niezależna gildia, wielkie powstanie?

Tutaj jesteście dla siebie mili i pomagacie sobie nawzajem, ale rzadko można znaleźć pomoc już w samej grze. Mi pomogło jedynie 3 Polaków. Kogo nie denerwuje cwanienie na ROOku (Cwanią bo nie można im nic zrobić)!
Na mainie z koleji jakieś bezsensowne ludobujstwa i wrabianie ludzi. Napaści!
Na rooku nie jest lepiej też morderstwa typu blokowanie kogoś, albo specjalnie włażenie gdzieś z kimś kto nie ma liny (posision spaider, tam tak jest) i czekanie aż wkońcu zginie. Ludzie pomagajmy sobie!!! Moja niezależna od niczego gildia, gildia banicka, dla której liczyć się będzie przyszłość ludzi którzy będą chcieli zagrać za pare lat. Moja gildia, jeśli taka powstanie (a zależy to od was) będzie walczyć z przestempstwem, z ludźmi przemądżąłymi, takimi którzy, nie podadzą ci ręki tylko brzytwe, zabiją, okradną i zbluzgają, a potem będą straszyć, że cie dopadną z kolegami, albo że mają maga na 56 lvl (np.) jak to często sie zdarza. Moja... , nie NASZA gildia będzie walczyła o spokuj, o to żeby nie było tak źle jak już jest i będzie coraz gorzej, tak samo jak coraz gorzej jest w prawdziwym świecie! Tu też uczymy sie morderstw, nasza chęć oszukania, zabicia kogoś po to, aby sie wzbogacić. Wtedy ta osoba wymyśla coś innego coś gorszego i potem zabija jakiegoś biednego nowicjusza. Ten z koleji uczy się tego samego i potem jest mu z tym dobrze jest przyzwyczajony nie obchodzi go ktoś inny. To troche tak jak z korupstwem w PZPN, też jak ktoś to wejdzie i ktoś mu zrobi świństwo to on też zacznie robić tylko już komuś innemu, albo i temu samemu w sumie . No i wychodzi z tego, że w tibi z mordowaniem będzie coraz gorzej. Bo każdy na to narzeka, ale jak co do czego przyjdzie to sam robi komuś świństwa. TRZEBA TO PRZERWAĆ!!! NASZA gildia może to zrobić. Będziemu niestety też do tego dojść po trupach, bo bez tego się teraz nieda, ale gdyby udało nam się na jednym serwerze ludzie uwierzyli by, że można to naprawić, że można poszanować życie, że nie jest za późno nawet w grze, że można walczyć z tym, a nie mówić trudno tak jest i nic tego nie zmieni. Zmieni! My możemy to zrobić. My gracze!!!
Teraz pewnie wielu z was mówi "ale my tego nie chcemy zmieniać" i z tymi będziemy walczyć, aby zmienili to zdanie.
niektórzy z koleji powiedzą "czemu nie, ale w sumie mi się nie chce" i to będzie ich błąd
ale znajdą się też tacy mówiący "dobry pomysł, w końcu po coś zbieram te skille, na coś sie przydadzą" i to będzie trafne, ale ilu z NAS tak powie. Pewnie niewielu, ale właśnie dla tych "powstańców jest ta gildia.
Apeluje też do pacców, czemu jesteście dla Facców nie mili??? Oczywiście są wyjądki, ale żadko (no ja widziałemz 4) a reszta jest przemądżała i inny traktuje jak jakiś chłopów czują się szlachtą... i mówią niech się ludzie patrzą jak się szlahta bawi. Mniejsza z nimi w końcu troche siana po to wyłożyli

SAPHIRA
Nick: Dominiko Sadovsky
Knight
Thais
(14 lat)
zawsze kiedy gram można do mnie pisać, bo to jest cel mojej gry w tibie

Zapraszam na serwer i zróbmy to zanim nie będzie zapóźno!!!
Bo MY tworzymy tą gre.

Dominiko Sadovsky (SAPHIRA)
Dominiko jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2005, 01:51   #2
Teddy Burn
Użytkownik Forum

Teddy Burn's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja

Teddy Burn ma numer GG 8400159
Domyślny

Joł, zaraz zaloze gildie do walki z analfabectwem i ciebie pierwszego rozwalimy.
stary 17-11-2005, 11:56   #3
Brul Ivan
Guest

Dumny

Całkowicie się z tobą zgadzam. Też gram na Shapirze i nie ma dnia w który m by mnie nie zabili Juz dawno miał bym lvl 20 a teraz mam 12. Spewnoscią dołącze do twojej gildi, ale nie teraz. Zabiłem nooba który ukradł mi plate legsy i dark shield ( dla mnie to skarb ) i teraz sciga mnie jego gildia. Kiedy mnie zabiją i zostawią ( mam nadzieje ) to zgłosze się do ciebie. Mam nadzieje ze mnie przyjmiesz
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 14:05   #4
Kollumb
Użytkownik Forum

Kollumb's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Zielona Gora

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 52
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5
Kollumb ma numer GG 9530919
Domyślny

Zgineles 17 razy a masz 12 lvl (6 przez ludzi) 17 razy a masz 20 000 tys expa
wiesz najwyzej bys mial 16 level xD a 12 razy z wlasnej winy.

A tak po za tym to post sprzed 5 miechow wiec raczej nieaktualny
Kollumb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 14:52   #5
Brul Ivan
Guest

Domyślny

O sory, nie zaówazylem ze taki stary <lol> No ale poszukuje gildi a z tym lvl to podalem w przyblizeniu ( eh, miec 16 lvl- marzenia).
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-11-2005, 13:16   #6
oscik1234
Guest

Domyślny Teddy Burn

poperma stanowczo a i jak cos to tez do gildi??Teddy Burm!!oki!?
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania