|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
|
![]() Tutaj jesteście dla siebie mili i pomagacie sobie nawzajem, ale rzadko można znaleźć pomoc już w samej grze. Mi pomogło jedynie 3 Polaków. Kogo nie denerwuje cwanienie na ROOku (Cwanią bo nie można im nic zrobić)!
Na mainie z koleji jakieś bezsensowne ludobujstwa i wrabianie ludzi. Napaści! Na rooku nie jest lepiej też morderstwa typu blokowanie kogoś, albo specjalnie włażenie gdzieś z kimś kto nie ma liny (posision spaider, tam tak jest) i czekanie aż wkońcu zginie. Ludzie pomagajmy sobie!!! Moja niezależna od niczego gildia, gildia banicka, dla której liczyć się będzie przyszłość ludzi którzy będą chcieli zagrać za pare lat. Moja gildia, jeśli taka powstanie (a zależy to od was) będzie walczyć z przestempstwem, z ludźmi przemądżąłymi, takimi którzy, nie podadzą ci ręki tylko brzytwe, zabiją, okradną i zbluzgają, a potem będą straszyć, że cie dopadną z kolegami, albo że mają maga na 56 lvl (np.) ![]() ![]() Teraz pewnie wielu z was mówi "ale my tego nie chcemy zmieniać" i z tymi będziemy walczyć, aby zmienili to zdanie. niektórzy z koleji powiedzą "czemu nie, ale w sumie mi się nie chce" i to będzie ich błąd ale znajdą się też tacy mówiący "dobry pomysł, w końcu po coś zbieram te skille, na coś sie przydadzą" i to będzie trafne, ale ilu z NAS tak powie. Pewnie niewielu, ale właśnie dla tych "powstańców jest ta gildia. Apeluje też do pacców, czemu jesteście dla Facców nie mili??? Oczywiście są wyjądki, ale żadko (no ja widziałemz 4) a reszta jest przemądżała i inny traktuje jak jakiś chłopów czują się szlachtą... i mówią niech się ludzie patrzą jak się szlahta bawi. Mniejsza z nimi w końcu troche siana po to wyłożyli ![]() SAPHIRA Nick: Dominiko Sadovsky Knight Thais (14 lat) ![]() zawsze kiedy gram można do mnie pisać, bo to jest cel mojej gry w tibie ![]() Zapraszam na serwer i zróbmy to zanim nie będzie zapóźno!!! Bo MY tworzymy tą gre. Dominiko Sadovsky (SAPHIRA) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Joł, zaraz zaloze gildie do walki z analfabectwem i ciebie pierwszego rozwalimy.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Całkowicie się z tobą zgadzam. Też gram na Shapirze i nie ma dnia w który m by mnie nie zabili
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Zielona Gora
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Suspectus on Unitera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 52
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Zgineles 17 razy a masz 12 lvl (6 przez ludzi) 17 razy a masz 20 000 tys expa
wiesz najwyzej bys mial 16 level xD a 12 razy z wlasnej winy. A tak po za tym to post sprzed 5 miechow wiec raczej nieaktualny |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() O sory, nie zaówazylem ze taki stary <lol> No ale poszukuje gildi a z tym lvl to podalem w przyblizeniu ( eh, miec 16 lvl- marzenia).
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() poperma stanowczo a i jak cos to tez do gildi??Teddy Burm!!oki!?
|
![]() |