Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-11-2005, 13:22   #1
Auron
Użytkownik forum

Auron's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2005

Stan: Niegrający
Smutny Coś ty zrobił?!

opwiem wam historie... moja osobistą...

"Dzisiaj po udanym huncie knight Auron of Darkness wrocil do thais gdzie aktualnie przebywał.Miał ze sobą 148 gp, torcha i line. Poszedł do sklepu z magią i kupił life fluida gdyż miał mało HP (ok. 40) zauwarzyl że wałęsa sie za nim jakis PACC... kiedy wyszedł ze sklepu poczół ostre przekłucie strzałą... Ujrzał tego co zanim chodzil ktory celowal do niego z łuku. Uciekał w strone poczty, gdzie miał nadzieje ze ktoś mu pomoże... Jednak niezdążył.... ukłucie było tak silne że zabilo go. Przebudzając się w Carlin ujżał że czegoś brakuje... Był to Serpent Sword na którego cięzko pracowal ale i nie raz go stracił. Myślał ze to koniec. Próbował zdobyć Two handed sword ktory na czas braku pieniedzy zastąpil by SS'a. Grał o niego swoją zbroją (niepodaje nazwy bo zaraz sie wszyscy zaczną brechtać... ) Niestety przegrał... chcial popelnic samobujstwo atakując innych ludzi. Kiedy juz sie to stało wszyscy zucili sie na niego. Potem ustępowali mu mówiąc że niema sensu go zabijać. Kiedy sam popelnił samobujstwo ( ty: hi strażnik:Hi ty: fu*k you straznik: take this i palimy się) Wrócił na Rookgard..."
Po kilku godzinach zapytalem sam siebie - "Kur...de, Coś ty zrobił?!!? przeciesz serpenta mozesz zdobyc w 30 minut!"
Niestety dotarlo do mnie to za późno... teraz żałuję tej decyzji...
Napiszcie, co sądzicie (napewno bedzie "hahahaha" co za nooob"-.-) o tym. a także czego wy żałujecie że popelniliście to (w Tibii).
Auron jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-11-2005, 13:50   #2
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

... ja jak się wkurze , to przestaje grać ... 2 razy zrookowałem se postać , ale były to 1- pall 12lvl dist 10 za to sword 25 , a drugi to 17 lvl pall , ale skill 30 dista i taki szmaciarz , że mnie elf scout co chwila zabijał ... jak coś stracisz , to przestań grać na jakiś czas , aż się uspokoisz , bo jak zaczniesz się miotać , to lipa ...
ps. już wiem czego żałuje , 2 postać była na pytherze , a tam żyje Coronel Bornegio , chciałbym mu podziękować za to , że był hacknięty , bo zrobił wypasiony teledysk i teraz słucham muzyki yellowcarda ...

Ostatnio edytowany przez DRoN - 10-11-2005 o 14:12.
DRoN jest offline  
stary 10-11-2005, 14:33   #3
Asthan
Użytkownik Forum

Asthan's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
Domyślny

Mialem hacka stracilem cale eq pare lv i skilli zamiast prubowac odzyskac to przestalem grac dopiero po kilku miechal wrucilem ale po tych pare miechac stracilem swoj domek ehh
Asthan jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania