|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2004
![]() |
![]() Czy istnieje jakieś ryzyko, że jakiś hacker dostanie w jakiś sposób numer mojej karty kredytowej?
Czy CIP to odpowiednio zabezpieczył. Babka w banku coś tam zaczeła gadać moim rodzicom że mogą mi ściagnać numer karty kredytowej a potem sobie wypłacać kase. Co wy o tym sądzicie jest jakieś ryzyko? Do tego mało kumpel mi mówił że jego znajomemu sie to zdarzyło i mu wybrali 10.000 zetków!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Ryzyko zawsze jest mniejsze bądz większe.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Karta sux... moze i pacc jest szybko, ale ja kupilem pacca poczta. Kantor -> zamiana na 22dolce-> poczta ->nadanie listu poleconego priorytetowego (mi wyszlo 7.50zl) -> 48h i pacc and play. Wszczystko z dzialu FaQ o paccu dzieki Kaczorowi . Cu
@down Ja sie o takie rzeczy nie martwilem i jakos mam pacca ;p |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() A jaka jest szansa ze w POCZTYLIONIE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Up : pewnosci nie masz
![]() A co do kupowania pacca karta...jesli masz keyloggera na kompie (nie keyloggera takiego od makra, ktory wysyla tylko te liczby ktore wpisujesz w tibi, tylko taki na "caly komp") to moga cie oskubac.Ale jest na to sposob...wpisujesz np w notatniku 1234567890.Masz numer karty np. 1167.Wiec zaznaczasz "1" i kopiujesz (RMB i kopiuj lub "ctrl + c"i wklejasz tak samo tyle ze "wklej" lub "ctrl+v") i tak ze wszystkimi liczbami.Keylogger skopiuje ci tylko to co wpisales czyli 1234567890.A juz tego 1167 nie zauwazy lub wysle mu "vvvv" ![]() Mozesz sprawdzic tez antyvirem.Polecam skaner mksu skaner.mks.com.pl
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2004
|
![]() a co trzeba wyslac w kopercie oprocz kasy jak sie kupuje poczta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Wlasnie co trzeba jeszcze wyslac procz kasy? >< Moze ktos dokladnie opisac?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
http://www.tibia.pl/thread.php?threa...a2d841030d39c5
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |