|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Zakladam restauracjie w carlin w miejscu gdzie mozna kupic piwo ( mam nadzieje ze wiecie gdzie to jest)
ceny nie powinny byc duzo a jak bede mial wielu chetnych to zostane przy tym pomysle ![]() I mam pytanie w kwesti zaopatrzenia jak zdobyc kokosy, mleko, pomarancze ... itd >pomuzcie . K?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() kokosy (spadaja z demonow w zaleznosci od servow 500 gp - 5k za sztuke)
Mleko - hmm mozna kupic u niekotrych npc Pomarancze - spadaja z hunterow ew. exevo pan Pomysl z restauracja jest do d..y w kazdym miescie sa miejsca gdzie kupuje sie zarcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Pomysł dobrze zrealizowany, może wypalić, oraz spodobać się co "klimatyczniejszym" graczom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() czlowieku pomysl logicznie to wszystko nie wypali najpierw zarypia mu wszystko ktos wpadnie zrobi rozpierdol itp.... to normalka
co do tego co mowiles nie jestem jakis PG lubie pograc a co dla mnie wazne dobra zabawa ale nie lubie jakis rzeczy przesadzonych gram w tibie ponad 2,5 roku i uwierz wiele rzeczy widzialem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() LoL moj kumpel zrobił restauracje w Venore (takie miejsce gdzie sie kupuje krzesla itp to tam u góry) zaprosił 2 knightow jako ochraniarzy i sam skołował z kumplami full zarcia i za śmieszne pieniądze sprzedawal zysku bylo 0 ale chodzi o dobrą zabawe I TO W DODATKU NA CALMERZE czyli świecie non-pvp