|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Za niecały (już!) miesiąc spadnie piękny puchowy biały śnieg. Fałszywi Mikołaje będą roznośić małym dzieciom prezenty teoretycznie od nich :-). Za niecały już miesiąc będziemy my (taa dorośli
![]() Może ;-) ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za jaki niecały miesiąć ? O ile się nie myle dziś jest 13 listopad a Gwiazdka jest 24 grudnia...
@Topic: Już się nie moge doczekać,aż cały drże z podniecenia na samą myśl (zresztą jak co roku) ![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Wiesz, jak mnie nachodziła świąteczna gorączka w listopadzie xP to robiłem różne rzeczy: malowałem mikołaje, bawiłem się pulpitem (z 6 lat temu na początek listopada cały pulpit upstrzony był jakimiś skaczącymi, wydającymi HOHOHO mikołajami).
Lubie zimę, bardziej niż lato, może to ma związek ze świętami, a może po prostu dlatego, że lubie śnieg. Taaak zanim się obejrzymy już będziemy siedzieć przy wigilijnym stole! HURRA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Niektórzy dostają prezenty na tak zwany dzień "Świętego Miołaja" (to chyba 6 grudnia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taak , w sumie święta są w grudniu, ale reklamy świąteczne, na każdym kroku przypominające , abysmy nie zapomnieli przypadkiem o zakupie prezentów nawiedzają nas juz pod koniec października. Dla mnie święta istniały kiedyś , teraz to dla mnie komercja , mimo to lubię zimę.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() No a ja mam dylemat co se kupic jako prezent =/.
I jedyne co mnie "denerwuje" jest to, ze na etykietach coca-coli i pepsi sa juz swiata -.- wyslij sms na numer xxx o tresci fri iten a dostaniesz 3 koffane misie -.^ |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No niestety racja dzisiejsze święta to czysta komercja =|. Pierwsza reklama o tematyce świąt pojawiła się: Uwaga Uwaga: 21 Października
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Buehehee... mam nadzieje ze w tym roku u mnie bedzie wiecej sniegu niz poprzednio...
juz z kumplami planujemy śnieżkową wojne miedzy-osiedlową xD a jak mysle o swietach.. to kojarzy mi sie nudne siedzenie u babci ze starymi i prezenty.. xD jak ktos wspomnial.. niedlugo wywiadowka ![]()
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Mnie jak na razie dobija dekoracja świąteczna, już pojawiająca się w niektórych sklepach.
Co do samym świąt, nie wiem jak u was ale u mnie to są Święta Bożego Narodzienia, a nie Święta Zielonej Choinki, bądź Narodzenia Świętego Mikołaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() A ja jakos sie nie ciesze... falszywe usmiechy, pozorna wesolosc i uczucia, ktore mijaja juz na kilka dni po tym wydarzeniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Święta? Mhm... Może kiedyś, byłem tym zafascynowany i podniecony ale dzisiaj... Jakoś tak inaczej na to patrze, bo niby fajna atmosfera i samo święto, ale kiedyś zdecydowanie nie mogłem się doczekać świąt dużo bardziej niż dzisiaj. Może dlatego, że kiedyś się dostawało tonę zabawek, a teraz cóż... Wszystko mam
![]() ![]() A jeśli chodzi o te reklamy świąteczne i dekoracje w sklepach, to gdyby nie święto zmarłych zaczęły by się one pewnie na początku października. Wszystkie sieci hipermarketów prześcigają się o klienta, każdy woła "Wydaj u mnie kase plx!!1". Tak samo samo święto... Jest to święto religijne (sam nie jestem wierzący, ale jednak), a wszyscy o tym zapominają. No i jeszcze jedno... Do Tibii znowu zawita Santa Claus ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Ja swiat nie moge sie doczekac z jednego powodu: zeby odpoczac od ciaglej nauki (tak tak dzieci, Liceum Ogolnoksztalcace to nie przelewki i zero nauki) a zreszty powodow: falszywe rok w rok te same zyczenia "Wszystkiego najlepszego" (czyt. artykul w Sukcesie sprzed roku o tym Kuby Wojewodzkiego, genialny) ktore nic nie znacza a sa tylko przejawem ludzkiego lenistwa i pedzenia przed siebie. Hmm dalej, prezenty? Jak zwykle nie trafione prezenty rodzicow ktore musze sobie rekompensowac na wlasna reke. No i moze snieg.... w koncu kolejne czesci jackassa kiedys musza nadejsc czyz nie?
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Uwielbiam święta, uwielbiam śnieg... już powoli odczuwam atmosfere świąt są to moje najlepsze dni w roku, gdyby nie było wakacji wolałbym zime
![]() ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Krzyżak
|
![]() Święta... Od kilku lat wcale za nimi tak nie wyczekuję... Znowu te pozerskie i fąłszywe życzenia, uśmiechy i serdeczność, która nawet tak sztuczna często znika. Znowu takie prezenty, która do niczego nie są mi potrzebne i są jak najbardziej nie trafione. Znowu będzie nudno jak zwykle, będę musiał udawać, że jest tak miło, fajnie itp. Święta stracily dla mnie jakąkolwiek wartość i sens. Ogólnie... Święta dla mnie to dzień taki sam jak każdy inny dzień w roku. Tylko, że jedzenie lepsze i dostanę coś co mi jest zupełnie niepotrzebne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Jedyne za co lubie święta, to leniuchowanie.
Nienawidze dzielenia się opłatkiem .. Co mam powiedzieć rodzinie, której skutecznie unikałem przez cały rok, tak naprawde lepiej , żeby się nie dowiedzieli co o nich myśle ..ehh Nie lubie zabijania karpi. Lubie chodzić w wigilie wieczorem, alone in the dark .
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sokochłap - 13-11-2005 o 19:44. Powód: literówka, damm it |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Co jak co, ale hipermarkety i Coca Cola mnie dobijają... 2 listopada i już wszędzie choinki... Tak samo zresztą przy Wielkanocy.... Reklama dzwignią handlu ale bez przesady.... Choć nie powiem, że klimat świąteczny spox, ale gdyby był ŚŃIEG!!!!! p.s. U mnie na koncie już świąteczny nastruj ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
![]() |
![]() Ahh... Świętą
![]() ![]() A możę w tym temacie podawajmy co chcemy dostać pod choinkę? Ja na ten przykład chciałbym bilet do Londynu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() @UP so do I plx
i jeszcze jakas fajne gre |
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ja akurat na te święta i na nowy rok jadę do Madrytu. Więc cóż, nie mogę się ich doczekać bardziej, niż wszystkich moich poprzednich. Biorąc pod uwagę fakt, że prezentami będą: koszulka Realu i bilet na mecz Realu Madryt, 21 grudnia, będą to niezapomniane chwile.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Śnieg nie spadnie za miesiąc, ale za pare dni, a co do świąt, żadna rewelacja, zawsze są o tej samej porze...
Co jak, co ale coca-cola już mówi, ze coraz blizej swieta, wiec czapki na glowiy panowie i panie! <------------------ |
![]() |
![]() |