|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Profesja: Elite Knight
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() Witam.Mam windowsa 98'.Chciałbym go zmienic na windowsa xp profesional, ale mam 2 problemy:
*wirus<blaster>który się laduje zaraz po podłączeniu do internetu, wyskakuje tabelka, w ktorej pisze ze po 30sec. komputer się wyłączy, tak też się dzieje. Proszę o jakąś łatkę. *neostrada<256kb/s> strasznie wolno chodzi, nawet jak włanczam www.onet.pl to mi się ładuje "godzinami", albo sie wogule nie ładuje, musze kilka razy potwierdzić zanim zaskoczy.Czasami strony sie wogule nie otwierają. Wyskakuje biała strona z napisem "nie można wyśwetlić strony......".Możecie mi coś na to poradzić??.Mam 256mb/ddr,procek 2,7+ więc to nie przez kompa. Dzięki jak bede zmienial to sie pokusze o SP
*..."Nieważne elitarny czy zwykły w każdym strach zmusza do modlitwy"... *Hated by many, respected by all. *Let's the body hit the floor... Ostatnio edytowany przez M@trixs - 12-11-2005 o 21:25. Powód: rehost |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Do blastera do ściągnij najnowsze uaktualnienia z strony microshitu...
A czy wolno chodzi? Masz Fire-Walla?, może jakieś inne virusy w tle? przeskanuj kompa ad-awarem i anvywirusem
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Zainstaluj SP@ bedzie chodzic normalnie.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jak ci wyskoczy szit z zamykaniem systemu, klikasz start->uruchom
i wpisujesz "shutdown***** -a" i sie wylacza zamykanie systemu.. co do neostrady... mam 256 i dziala mi bardzo dobrze xP