![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2003
Lokacja: Świebodzin
![]() |
![]() No se siedziałem, nudziłem się i pomyślałem, że zbliża się zima i trzeba jakoś odróżnić tibie od innych pór roku. No i zrobiłem sobie zimowe sprity. Drzewa niebyły standardowo pokryte śniegiem(tylko 2 były pokryte) więc musiałem je edytować. Zima pokrywa większoć terenów gdzie była trawa. O to zbiór drzew, które ja zrobiłem:
![]() Jeśli chcieli byście mieć zimową tibie w swoim komputerze możecie ją ściągnąć z tąd: http://rapidshare.de/files/7269466/T...zaghi*****.html Tutaj macie przykładowe zdjęcia jak to wygląda: ![]() ![]() Wszelkie błędy można zgłaszać na PW i GG:5170611. Copyright © 2005 Zaghi Wszelkie prawa zastrzeżone przez zaghi. Kopiowaninie, handel po za moją wiedzą zabronione. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Ciekawe... Fajnie Ci ty wyszło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Maniakalny Dinveth
Profesja: Sorcerer
Gildia: chcialbym, chciaal...
Świat: Elera
Poziom: 15
Skille: 18/21
Poziom mag.: 11
|
![]() no, wyszlo calkiem niezle, ale bagna sa takie same, powinny sie tam jakies rzeczy pojawic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2003
Lokacja: Świebodzin
![]() |
![]() No wiesz jakbym miał zmieniać bagna to odrazu wode i wyszystko, a ja pokryłem tylko drzewa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() nawet nawet,. ale jest w tym wiele niedociagnieć... jak być mógł podrzucić linkiem do twojego editora, bo mój jakoś nie chce działać z tibią 7.5...
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kurcze nie chce mi sie sciagnac. Czy mnoglbys mi to poslac na maila? ([email protected])
|
![]() |
![]() |