|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Niegrający
Imię: Lady'Ant
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 34
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Kiedy skilowałem moim knightem postanowiłem zrobić coś we Flash'u. Program ten ma na celu ułatwić wam szybki dostęp do popularnych stron o Tibi i szybkie wyszukanie postaci.
![]() Program banalny lecz może sie przydac. Oto link: http://rapidshare.de/files/4218457/TibiaFS*****.html Please comment. Uwaga to nie żaden keylogger ani virus. Zobaczcie niżej na post Transparent Ghoust'a. Wrazie potrzeby przeskanujcie antyvirem by sie upewnic.
"I am here to proof you wrong!" Ostatnio edytowany przez Ciunu - 21-08-2005 o 21:17. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Ja *******e-.-!
Za***ać tego ciecia! (sorka że przeklinam, ale...) Chłop próbuje jak każdy noob podesłać keyloggera. -.- Do modków: Wykasować szybko temat, bo jakiś noobek ściągnie i potem będzie płakał na forum! A ty psie (już nie wiem jak nazwać) s*******aj na drzewo liście pompować. Od kiedy to programy we flashu są w postaci ******? Naucz się chłopie, że nas nie nabierzesz (mówię o tych, którzy zdrowo myślą) Wypad z forum i Ban na IP bym Ci dał, ale niestety zdecydują o tym Admini-.-!
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() wyjasnij mi czemu rar?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() Fajny programik na szybko se można znaleść kogoś xD
"Słuchaj , Ja Mówie Po Pierwsze Mam Serce Po Drugie - Rozumiem " Jeśli chcesz mnie zbluźnić przeanalizuj najpierw swój układ lędźwiowo-śluzowy. Koniec kropka. Ostatnio edytowany przez Buffon - 22-08-2005 o 11:07. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiesz ze plik można skompilować do *****, a modków prosze o sprawdzenie a rar dlatego ze zajmuje 1 mega nie spakowany. Ale z was nOOby. Ludzie co wy !!!
"I am here to proof you wrong!" Ostatnio edytowany przez Ciunu - 21-08-2005 o 21:20. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() po 1 nie zycze sobie abys mnie wyzywal od noobów lamiesz regulamin po 2 ja tylko spytalem dlaczego rar nie muwie ze keyloger
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() A ja wierze ze to nie keylogg.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() ![]() Kaspersky Anty-wir (najnowsze aktualnienia) + Anti-hacker + SpywareBlaster + XoftSpy. Nic nie wykryli ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Transparent Ghost - 21-08-2005 o 21:06. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Transparent Ghost thx za to że wreszcie uświadomiłes ich o tym że to nie jakis keylogger. Jedno powiem: Miałem sam haka i nie chce żeby ktoś podzielił mój los :/ , wiecie jakie to przerzycie stracić tyle dni/tygodni/miesiecy grania.
Papa życze miłego korzystania z programu.
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Dark~, czy ciebie po*******iło? Nie skanowałeś to nie wyzywaj i pieprz głupot że to keylogg -.-
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
I ty masz 18 lat?... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Flashe w ***** to normalna rzecz, nie wiem czego się czepasz. Dojdzie do tego, że każdy plik ***** wstawiony na forum będzie uznawany jako keylogger. -.-
|
![]() |
![]() |
#15 |
Nieobecny.
|
![]() Mnie to i tak śmierdzi, proponowałbym nie dotykać.
|
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Świat: Titania
![]() |
![]() Cytuj:
Dobra, może troche przesadziłem. Sorka, jeżeli kogoś obraziłem, ale nerwy mi puszczają. @Kafes Tak, jestem pełnoletni, a co Ci do tego? Coś wnioskujesz? NO COMMENT-.-! Róbcie co chcecie, ja już nigdy się nie odezwe na temat ******. Może i się pomyliłem, ale ja tego nie ściągam. Pozdro.
![]() |
#18 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() File /files/4218457/TibiaFS*****.html has been deleted.
Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded Oh yeah ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic: Przydatny i podręczny programik ![]() P.S: Sorry za ten wjazd na typa, ale irytuje mnie takie COŚ ... ~Yours Jojo
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() @up
wszystko super fajnie opisales, rozpisales, skomentowales ale nie sparwdziles ze ten temat ma 3 miechy....