|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() New Tibia
Czesc 1 - Poznajcie GM'ow - Ponizej Czesc 2 - New User? - strona 2 Czesc 3 - Dzieje - strona 4 Otoz pewnego dnia... Jeden z GM'ow wpadl na pomysl.... ![]() Nie wszystkim sie spodobalo ze o 3 nad ranem ktos ich budzi ![]() ![]() GM Network Crash zaczal omawiac plan... LECZ CO TO? ![]() GM Avager pokazal GM'owi Crashowi ze ma slabe nerwy. ![]() Teraz po krotkiej rozgrzewce ![]() ![]() Wszyscy chcieli zeby byl ich kawalek nicka w nazwie i co z tego wyszlo? ![]() Po powtornej probie zalogowania zobaczyli "You are banned for 1 day". Po tym jednym dniu GM Sven spacerowal po pustym kontynencie... ![]() Woah! What a n00b?! ![]() GM Sven rozprawil sie z debilem... ![]() Ooops! A tego nie przewidzialem ![]() ![]() Raz Crash mial dosc swojego dluuugiego nicka. Chcial wiec go skrocic... ![]() No i dobry... Ekhem! Zly GM Dark Sven go skrocil. ![]() GM Walekifa uwazal ze pusta ta Tibia.... ![]() Mmm.... Wzbogacil ja o ladny domek. Oczywiscie dla GM'ow ![]() ![]() JAL! ![]() ![]() (Gumowy zostal wykasowany z serwera i Tibii) ![]() A teraz pare lookow ![]() ![]() Mam nadzieje ze sie podobalo. Nastepna czesc juz wkrotce ![]() FRI KOMANTS PALX!!!
![]() New York 1945 Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj. Postępy Prac Graphics - 85% Fake - nie da się określić Ostatnio edytowany przez NCrash - 11-11-2005 o 20:06. Powód: kolejna czesc :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Podoba mi się ale są błędy np.telewizor,mało tych żeczy na nowym servie .Rób dalej.Ocena pomysł 8/10 (Bo był Bóg Elvo czy jakos tam) wykonanie 9/10 (przez telewizor)
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Udane Rób dalej jest ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() nonono... fajny fake sie szykuje
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() a co z poprzednimi fakemi?ten jest ladny i smieszny ale szkoda tamtych
a i elevo plx?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() nawet fajny, ciekawe czy znajdzie się miejsce dla n00bka imieniem FakeMan...
![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Hehehe Najs :> I ujołeś że mam słabe nerwy (to prawda
![]() Ale jak chcesz pare grafik to zawsze możesz zagadać do mnie na GG (1611291). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() GM walekifa rulez 4 ever xD Jestem już sławny?!?!
![]() @ Fake Orginalny pomysł. ;] wykonanie całkiem niezłe,ale troche niedociągnięć. 8.5/10
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Super extra wyjefajne! Naprawdę...
Tylko znalazłem jeden błąd... Mnie tam nie ma! ![]() ![]() Ale zgadzam się że jest kilka niedociągnięć(Zwłaszcza z tym domkiem :-))
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 05-11-2005 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() HAHA dobre dobre
![]() OCena :10/10 more plx Pozdr0
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() rób dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
|
![]() Rób dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @Topic- Jest także jeden błąd
![]() ![]() Pomysł: 7/10 (powód:Bóg Elevo...) Wykonanie: 9/10 (powód: Telewizor w domku)
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() New User?
Mmm.. Jaki ladny dzien. Co to? ![]() ![]() Chyba ma ![]() ![]() Poprawka! Bardzo ma duze szczescie ![]() ![]() Dzis bedzie duzy wiatr. Prosimy uwazac na latajace szkielety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry ze tak malo ale dzis niedziela i mi sie robic nie chcialo ![]() Fri CoMMants PlAX PS: Br?
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() E...dziwna ta część :l niezbyt rozumiem o co chodzi ;pp
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Fajny fake tylko mocno mi przypomina Boga Eleva
Ocena: Fabuła: 7,5/10 Wykonanie: 9/10 To za tą trawę, jak ja jej nie cierpię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Wykonanie może być.. ale fabuła.. nudna, delikatnie mówiąc..