|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyjdę naprzeciw tym pytaniom o tą grę…
Ja chętnie opisze wspaniałą grę na Silniku java (!!) , jaką jest runescape. RuneScape Polecam gorąco tą grę (darmową), ponieważ mimo jej wątpiwej grafiki gra jest cudowna ![]() Na początek zajrzyjmy na stronę (nie grajcie przez miniclip) http://runescape.com/ I Kilkamy na 'Create Account' Po wybraniu imienia, hasła, i zaakceptowaniu umowy możemy się zalogować. Gra ładuje się nieco, co może trochę zniechęcić - ale GORĄCO POLECAM !! Po zalogowaniu widzimy nieco mogące odstraszać na początku okienko... to nic innego jak set outfit ![]() ![]() Krótkie objaśnienie... 1. To jest włąśnie nasza postać... możemy pooglądać jak będzie wyglądać nasz/a przyszły/a heros/ka 2-8 Wybieramy kolejno: Głowę Brodę Tors Ramiona Ręce Nogi i Stopy ![]() 9. Tutaj akceptujemy wygląd bohatera. 10. Wybór płci. [dla gorliwych a)Mężczyzna b)Kobieta] 11. Tutaj detale czyli kolorki. Ku naszej uciesze postać może wyglądać przykładowo tak: ![]() Interfejs (i okno)gry wygląda(ją) tak ![]() Przechodzimy tutorial, to wydatek czasu maksymalnie ~20 minut. Gdy przejdziemy już tutorial znajdziemy się na okrutnym mainlandzie... Wokół pełno PKrów… nie martwcie się osoby o nicku ‘Man’, i ‘Woman’ to monster NPC prawdziwa sieczka jest tyko na Wilderness (Głęboko na północ). Początek jest trudny – ale sposobów na zdobycie kasy jest co nie miara… Właśnie w tej grze można być drwalem, górnikiem, kucharzem, wszystkim, czego dusza zapragnie. (No prawie ![]() JUŻ NIE SŁUŻE POMOCĄ TEN TEMAT JEST NIEAKTUALNY, ZOSTAŁ NAPISANY WIEKI TEMU, I JUŻ NIE GRAM W RUNESCAPE, STRONA NIESTETY JUŻ NIE FUNKCJONUJE DZIĘKUJĘ GG:4241441 No i podam stronę o tej grze: http://runescape.bo.pl/ A tu już samowolka – parę skinów… ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj już z innej beczki.... z tamtejszym PACC ![]() ![]() ![]() Myślę że zachęciłem Was do gry ![]() Powodzenia…!
Shard, the Legend retired Ostatnio edytowany przez lord shard - 16-01-2006 o 13:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Lokacja: Knurów
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Bardzo zachęciłeś ale niewiem co i jak
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() TO ROBISZ WEDLUG WSKAZOWEK MOZE CI POMOGE
1)Musisz scaiagnac jave spirut <albo innom) 2)Wchodzisz an www.runescape.com i tam zakladasz konto 3)Gdy zalozysz konto to logujesz sie do gry i zakladasz chara |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Gra jak dla mnie nie warta świeczki
why: -nieustanne koksowanie + questy w których łatwo się zablokować (-Wehre is this NPC?) -marne PvP -"PACC"e mają naprawdę tak dużo łatwiej np. każdy może z łatwością pokonac blackdraga chyba 273lvl -low IQ potworów zablokuj je za drzewem i zniszcz z odleglosci |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dziękuje
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() gralem kiedys w to ale mi sie znudzilo
jak ktos chce moje konto to: Mashivi burnout17 enjoy!
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: W niebieskim krześle przed monitorem
|
![]() Ogólnie gra nie poraża, ale widać że konkuruje z Tibią. Grałem i miałem 21 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Jasło
Stan: Niegrający
|
![]() Nawet fajna gra lecz po dluzszym czasie staje sie nudna (jak dla mnie) mialem/mam tam 76 lvl
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Erin91 - 25-08-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
|
![]() Petron jeśli ci sie runescape ci się znudził możesz powiedzieć mi nick i passy na gg.7427329
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Juz zalozylem taki temacik o grze hym hym oczywiscie XD .Co prawda to prawda zle ja opisalem ale wiem ze
sama za sobie ona sie opisuje wiec po co mialem opisywac ![]() fajna gierka i gadajcie do mie raf420 < czemu mam taki nick bo juz mam ja dawno starsza jest od tego konta na forum TEZ SLUZE POMOCA I WIEM CO I JAK MOJE GG 6273885 Ostatnio edytowany przez janek@ - 20-07-2005 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Cytuj:
![]() Topic@ Czy gra ktos na world 30? Żadko widuje polaków i niemam kumpli zadnych(oczywiście w grze -.-"), a i chętnie przyjmę podarki ![]() Ostatnio edytowany przez Exolius - 22-11-2005 o 17:00. |
|
![]() |
![]() |