|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() A wiec mam taki problem. Mam 3 rodzenstwa i malo co sobie moge pograc. A wpadlem na pomysl by kupic sobie laptopa, na ktorym moznaby trenic caly boży dzień nie zwracajac uwagi na rodzinke
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Najtańsze laptopy (takie, które nie padną po tygodniu...) chodzą w granicach 2000-3000 zł
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja miałem PII400+128mb ram+4mb karta graficzna i mimo że było ok. 15klatek/s dało się grać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Niegrający
Imię: Hetlamar
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 16
Skille: 17/19
Poziom mag.: 15
|
![]() eh wystarczy poszukac...
http://www.tibia.com/guide/?subtopic...emrequirements
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Najslabszy komp na jakim gralem w Tibie to pentium 300, 128 ramu, karta graficzna 8 mega. Dalo sie grac ale to nie to czego sie oczekiwalo. Doradzam procek ~500 i solidna karte graficzną.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 13-11-2005 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() wiem bardzo dobrze ze wyamgania sa w faq na tibi.com podane, jednak jak sam widzisz poprzednicy twierdza ze dziala na nizszych wymaganiach i o to mi glownie chodzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ja mam pIII450mhz, 256 SDR, karta graficzna VooDoo3 3000 16MB i potrafilem jakos na takim sprzeciez zrobic 65 ek nie narzekajac. troche pixeloza ale to w niczym nie przeszkadza.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Mój kolega grał na 150 Mhz, 48 RAM i graficznej 4 MB. Dało się grać, ale w takim małym okenku;x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Mój poprzedni komp to : celeron 300, 96 mb ramu, TNT II 32 mb. Chodzło jak marzenie.. A wymagania sprzętowe są chyba podane an tibi.com
![]() Edit: pisze tylko że musisz mieć directa X 5.0 lub wyższego ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 13-11-2005 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() czyli moral z tego taki ze nie kupisz juz chyba laptopa na ktorym bi tibia nie poszla. mowa tu oczywiscie o laptopie ktory bedzie dzialal wiecej niz kilka dni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() up hheeh, szybsze palce :F
-------- jesli kupujesz laptopa nowke, to jakikolwiek normalny jest wystarczajacy, jesli jakies z trzeciej reki to wymagania na zadowalajacy trening to 300 mhz/64mb ram/16 mb karta zalecany os win98 --------- dw wiesz sprzet sprzetowi nierowny, jak sie ma tysiąc pińcet 'wspomaczaczy' do wszystkiego to nawet 2k mhz ci muli ostro, pozatym na tej konfiguracji poruszanie sie poziom gora/dol odbywa sie w akompaniamencie drobnego cięcia off~ :mam kumpla co ma wypasiony sprzet procek 3k+, 1 giga ramu, karte 256 mb ramowa jakas funkiel nowke, jakies inne cudy niewidy [ czytac szajba ], ale ma : wspomaczacz emula, wspomagacz kazy, wspomagacz downoadow, wspomagacz exploratora, wspomagacz wspomagaczy, 3 antywiry, dyski o pojemnosci lacznej ponad 200 gb, ***e muje dzikie sosny i mu tibia ledwo 50 fps lazi + cięcia przy zmianie poziomow :-F Ostatnio edytowany przez emilok - 13-11-2005 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |