|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dzisiaj na Securce byliśmy sobie na GS huncie...
![]() Powiem tyle że było shizowo ![]() Ekipa: Papipade (Ja) 41lvl knight [bloker] Eagleneo of Distans 53lvl paladyn [bolter number 1] Smoczy Palladyn 22lvl(23 na huncie wbił ![]() No to jedziemy!!!!: Jedna z pierwszych tarantuli..... ![]() Zaczął mnie łaskotać a z wysiłku pryknął ![]() ![]() Te łasktoki zaczynają boleć... ![]() Hmm+bolt w wykonaniu Eagle~ ![]() Ja sie tak nie bawie ![]() ![]() Cieeeeemno już zgasły wszystkie światła.... ![]() Jasno sie robi w tej krainie a wielki pajęczak niedługo zginie ![]() ![]() Umiera,....umiera..i blokera rozdziera ![]() Hmm+bolt...tym razem od smoczego ![]() ![]() Po smoczym nadszedł czas na Eagleneo....następny combos ![]() GS już umiera..... ![]() Małe hity.........mocne combo... ![]() Mega combos ![]() ![]() Przypływ sił dla Smoczego ![]() ![]() Mało capa dużo loota..... ![]() Jedyneczka, jedyneczka! A nawet trzy... ![]() ![]() GS postawił mi setke....Żołądkowa SUX ![]() Dres.......mam dres.... ![]() ![]() ![]() ![]() GS to n00b?? Chyba go to uraziło.... ![]() Koniec huntu...i pożegnanie ![]() ![]() Oto cały loot i kasa po sprzedaniu K legsów.... ![]() Cały hunt trwał około 3,5 godzinki... Comment plz!! |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() GRATZ! nie ma jak to dobry hunt ja ide w pionteczek
![]() mam nadzieje ze tez sie uda i bendziemy mieli k legs... ![]() pozdro dla cebie i dla ekipy . SS wymiatajom stary!!!!!!!! ![]() GS UBIĆ W 3 OSOBY TO NIE WYCZYN ![]() ![]() ![]() ![]() ZWŁASZCZA GDY MA SI DOPOMOCY 50 LVL.... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Admiral Wizard - 28-12-2004 o 21:15. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Nice (loot &sc) hehe jakie ty miales skille i jeszcze jedno pytanko ile Uhów poszło?:>
#4 |
Guest
|
![]() Poszło około 4.5bp uhow....poszło około 50 GSów.....a skille 71/67
|
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() Wielki gratzZz!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() UUU Niezły huncik i niezly loocik WIELKIE gratz
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Moglibyście skomentować??tyle ludu to ogląda a tak mało komentów.....
Komentujcie.....!!!!!!!! |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() ![]() gz lootu |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() SPox ssy.Gz k legsow i calego lootu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja blokowalem gsa z samym shieldem(dragon shieldem) i mi az tyle nie walil ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() up@
.....dobijacie mnie....ze dwa posty wyzej sa skille...ale po co czytac...lepiej pytac.....ah.......... |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz lootu. tez tam kiedys huncilem 3 godz i nawet plate arma nie bylo :/. Tam na dole bylo lepsze miejsce , ze jeden blocker starczyl ale po updacie zaroslo -.-
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() ![]() ![]() Ci sie naprawde nudzilo ze zes zrobil tyle screenow (180...) Moje skile to 79/60.
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() Siemka Kele ...(to ja luzixewi) ^^ za***iste SS dawno nie widzialem tu na forum tak udanego huntu Na Gs
![]() ![]() -=-=-=- Ps.Ale wiesz ze cie zabieram po nowym roku na Gsy bedziesz blokowal ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cya in tibia ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Thais/Kazordoon
![]() |
![]() Ładny huncik, a przede wszystkim gratz lootu! ;D Tak trzymać... ;] Pozdro!
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Kraków,Kazo
![]() |
![]() gz k lego ja moje musialem niestety kupic
![]()
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Nice Ss'y , oby takich więcej na forum...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
|
![]() Za***iscie Nudne Zdjecia 0 w Nich akcji
#18 |
Guest
|
![]() No, No - Niezły huncik. Spoko Exp i loot'y. Gdyby było jeszcze kilka buteleczek dobrego browca to hunt jak marzenie.
![]() Pozdrawiam. |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Żychlin
![]() |
![]() kur...
Ładne ssy ale stare troche , ja juz kierowca daawno nie gram Gratz |
![]() |