|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Rzeszow
![]() |
![]() Tworze ten temat wzorujac sie na innych. Chce aby wklejano tu sski wszelkiego rodzaju byle by byly z one z serwera Harmonia.
Powturze sie ale moje solo ![]() [IMG] ![]() gs: ![]() [IMG]Garnekzupy/Hunting/UO0036.jpg[/IMG] Zachecam was do wklejania zdjec ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() troche malo screenów
móglbys dac wiecej postaraj sie
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Teraz ja dam troche ss'kow. Pierwsza klasa nie bedzie<wina kompa>
![]() Ostatni adv lvl knighta, narazie pykam palem ![]() ![]() ![]() Mlvl xD. Zdobylem akurat 1 Stycznia. ![]() Moja pierwsza moja beho shield ![]() ![]() ![]() Moja pierwsza p-amorka z Valkyrii ![]() ![]() Loot z pierwszego draga ktorego ubilem z ekipa ![]() ![]() ![]() To narazie tyle, moze jeszcze cos z pala dam pozniej ![]()
yours Globus Loyal till the end... Ostatnio edytowany przez globi - 12-01-2005 o 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Rzeszow
![]() |
![]() Nowa dawka tym razem questy nie jest duzo bo sobie zapominalem o sskach
![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() adwansik: [IMG] ![]() bede dodawal wiecej jezeli sobie przypomne ![]() Ludzie wklejacjcie tu swoje sski plx ![]()