![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Hiho
mam do polecenia fajną gre ;p pewnie każdy pamięta Avathar - Legenda zielonego smoka? To jest dużo lepsze! Co to jest World of Darkness MMORPG? Jest to tekstowy RPG dla wielu graczy, rozgrywany turowo. Możesz tutaj walczyć z innymi graczami, zarządzać własnym gangiem czy też zarabiać pieniądze na własnej kopalni bądĄ wraz z innymi graczami stworzyć własny klan. Nie spodziewaj się tutaj oszałamiającej grafiki - to gra bardziej na wyobraĄnię. Aby w nią grać nie trzeba posiadać potężnego sprzętu czy też ściągać z sieci jakiś programów. (Chociaż może przydać się ściągnąć FireFoxa - Na IE mogą wystąpić drobne problemy) Jeżeli zainteresowało Cię to, co do tej pory napisałem, zarejestruj się w grze i dołącz do nas. Zanim jednak to zrobisz, przeczytaj Kodeks World of Darkness MMORPG (czyli zasady obowiązujące w grze ). Link do GRY I podczas rejestracji prosiłbym o wpisanie mojego ID w polu gdzie prosi o ID polecającego moje ID to : 1050 moj nick to : Xawieri Shadow"Song Bedzie to dlamnie nagroda ![]() za to ze wam gre poleciłem ;p Any questions? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Mam pytanie czy to kolejne gówno na silniku Vallheru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jest to naprawde fajna gra
Ale silnik Val~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Fajna gra powiadasz... moim zdaniem wszystkie gry na silniku Val~ są denne.
Zastanawiałem sie ostatnio jak zrobić taką gierke :/ Powie ktoś ? xD EDIT: Już wiem xDD Ostatnio edytowany przez Raxev - 19-11-2005 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@Xavieri Z tego co mi wiadomo w postach nie wolno umieszczać linków które dodadzą ci jakichkolwiek korzyści w innych garch itd.....
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
1st. Xawieri nie xavieri 2nd. Nie umiesciłem linku zeby cos mi dodało tylko oficjalny link a na dole pisze ze jak chcesz mi pomóc to wpisujesz ID -.- A ta gra jest naprawde fajna polecam zagranie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Up: Opowiedz o niej wiecej.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @re up: Ta gra to to samo co vallheru tylko że ma inna nazwę... Mam już dość marnych klonów tego wspaniałego mmorpga. Ich autorom nie chce się nawet dodać ot choćby nowego potworka... Jeśli się mylę niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu.
|
![]() |
![]() |