|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() witam niedawno wydarzyla mi sie pewna historia.Otoz stoje sobie w depo swoim elder druidem w Carlin i przychodzi jakis 60 lvl knight i na PM pyta sie
on: Polak? ja: tak on: ok masz i w tym momencie daje mi 2xc-legi,golden armor,crown armor,Mms,Bs,gs, 22 crystal coin,14 bp uh,12 bp gfb,3 bp hmm i troche innego szitu typu (stealth ringi,Stone skin amulety) ja zadowolony wow yeah pytam sie ja:dlaczego mi to dajesz??????? on:no bo zhackowalem kolesia a ja tu nie gram ja:... i tak sie urwala rozmowa on sobie poszedl ja mam te itemsy w depo i nie wiem co zrobic bo ten zhackowany sie nie loguje od momentu hacka nie wiem czy ma znajomych(nawet domku nie ma na tibia.com) co ja mam z tymi itemami zrobic bo z jednej strony to jest kupaaa szmalu a z drugiej to nie moje.... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jeśli nikt się nieupomni o te rzeczy to zostaw je sobie. A jeśli się upomni to mu je poprostu oddaj.
#3 |
Guest
|
![]() zostaw i nie wspominaj ze cos dostales
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Dodaj gościa do vip'ów i jak będzie online to zagadaj (jak to był 60 lv to pewnie miał PACCa i rec key'a) i oddaj itemki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobisz to co będziesz uważał nie...? Jest jakiś sens tego tematu?
Wszyscy napiszą oddaj mu, a on sobie np. zostawi. I co to za temat?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
![]() |
![]() Pomysl....masz 60 lvl, robiles go 2 lata, placiles na pacc, na kafejke,za internet na chacie, za itemy, traciles czas na skillowanie/expienie a tu nagle ktos cie hakuje i twoja 2-letnia praca odlatuje.
Chcialbys zeby ci oddano itemy na ktore pracowales 2 lata? |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
![]() |
![]() Lol. Skąd schakowany ma wiedzieć, że akurat hacker dał itemy Tobie? Zrób jakiegoś innego chara i je sprzedaj. Prawie nigdy nie trafia się taka okazja, więc ...
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
LOL OMFG 2 lata 60 lvl robic? gostek miesiąc robił 100lvl tyle że różni ludzie grali na postaci 24/h ja oddał bym itemy jesli moje sumienie by się o to upomniało, lub jesli gostek by do mnie napisał i powiedział żeby mu to oddac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Ja mowie o uczciwej grze-jeden owner |
|
![]() |
![]() |
#11 | ||
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() NIEma co wogóle myśleć o zatrzymaniu ich -.- Ten kolo teraz pewnie sieddzi załamany i jeśc nie chce
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#13 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 20-11-2005 o 13:12. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Wyrzuc wszystko do wody. Hah, co za temat, dobrze ze nie zrobiles tematu o tym co masz sobie zrobic na sniadanie do jedzenia. Zrobisz co uwazasz za sluszne i tyle.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() Shin: ja jestem tym 1% ktory oddal zwałowanego DSM'a xD
co do eq xP zatrzymaj.. to juz nie twoj problem ze ziomek dal sie shakowac xP mogl sie lepiej zabezpieczyc to by nie tracil tego eq. nie?
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ja tam oddałem bohy, tower shielda, kilka śmieci, troche kasy itd.; wcześniej ofiarę, że tak powiem "shakowałem" (czy jak to noobki nazywają); i mimo to tych itemów bym nie oddawał. Proś szybko moderatora o kasację tematu, a jeśli ta ofiara to Polak i przeczyta, że ktoś to ma? Dowie się o twoim nicku i masz przechlapane. W końcu musiał być baranem, że dął sie schakować, a ty jesteś tylko człowiekiem, który znalazł się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie. To nie twoja wina, ty jesteś tylko szczęśliwcem. Więc się ciesz; gdyby ten "haker" (czy jak to noobki nazywają) wiedział, że zamierzasz to oddać to pewnie by ci nie dawał. Nie zawiedź gościa, który był dla ciebie tak wielce dobry ;-)).
|
![]() |
![]() |
#17 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Aha podal nicka osoby, ktora zrobila 100lvl w jeden miesiac lub ponizej. |
|
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ps.Kiedyś byłem na beholderze ,znalazłem trupa.co w nim?Noble armor,p legi,(wypadły oba) i backpack,w nim hmmy,i śmieci ![]() wziełem co udźwigłem,i poszedłem dalej (miałem wtedy druida 14 lvl na pandorii z p setem!!!!!) Zchodzę patrze a to co??????idzie koleś który właśnie padł od beho.Mimo tego zauważyłem że nie idzie po loota tylko dalej do kazo.Zatrzymałem go,oddałem loota,i udzieliłem wskazóweg gdzie jest reszta ![]() Cytuj:
Keylogery nie czają się tylko w takich żeczach....
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 21-11-2005 o 12:33. |
||
![]() |