|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Co sądzicie o faccowskich gildiach? | |||
To nie może wypalić... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 46.15% |
To może się udac... |
6 | 46.15% |
Nie obchodzi mnie to... |
1 | 7.69% |
Głosujących: 13. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Gildia bez pacca? Niemożliwe, czy tylko niedożeczne?
Co uważacie o gildiach? Czy to w pełni sprawiedliwe, aby gracze bez pacca nie mogli stwarzać własnych gildi? Oczywiście ,,najważnejsi są gracze, którzy zapłacili za granie", więc nie ma się co dziwić, że faccowie nie mogą być leaderami... Ale w końcu czy niemożliwe jest stworzenie nieformalnej grupy, takiej jak gildia? Myślę że jest to realne... A czy wy tak uważacie? Może komuś się to udało? Zachęcam do komentowania, bo za ,,noobskich czasów"( ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Łańcut
Stan: Początkujący
Imię: Jwitos Szlachetny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 23
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() I niemożliwe i niedorzeczne. Powstało by miliard różnych gildii. Każdy założyłby swoją... i guildhouse należałby do jednej osoby na nie do gildii.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() no niezbyt z tym Gh bo facc nie moze miec domków ? :/ fgz
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Pomysł denny bo wiecie czemu gildie moga zakladac tylko pacce? Nie zeby bylo trudniej tylko pacce raczej nie są noobami a gdyby nooby mogły zakładać gildie było by pełno gildi typu "hvhsjfhmx" czy "Zakon Brudnej Dupy" czego bysmy bardzo niechcieli.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() gildie dla facc mogly by byc ale zeby nie bylo ze 8 lvl ma gildie tylko np. zrobic bramke lvl-owa z robieniem gildi dla facc np. 40 lvl. 40 lvl to jush taki bardziej zawansowany gracz wiec moim zdaniem jakby jush mialy byc gildie dla facc to od tego lvl-a, nio i bez zmian nie moshna miec gh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Napisałem to własnie po to aby usłyszeć takie komenty i żeby każdy kto będzie miał taki pomysł na gildie, mógł sobie uświadomić że to dość bezsensowne... dla nas to jest oczywiste, ale pamiętam jak byłem noobowaty to myślałem o takich rzeczach. Więc dla słabszych graczy:
Najlepiej pograć trochę bez gildi i dołączyć do fachowej, paccowej kompani, na wyższym levelu. ![]() pozdrawiam |
![]() |