|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pytanie, czy to wina mojego inernetu, czy strony, że normalnie se przeglądam forum, full kultura, a nagle (mam M Firefox'a) na ekranie komunikat: Przekroczono limit czasu połączenia z serwerem tibia.pl. Odświeżam okno przeglądarki i:
Wyglada na to, ze jest jakis problem z baza danych Taki problem wystepuje najczesciej, jesli baza danych jest przeciazona, bo za duzo osob jednoczesnie korzysta ze strony. Odczekaj chwilę i klikanij przycisk odswiez w swojej przegladarce. E-mail z dokladnymi informacjami o powodzie awarii zostal wyslany do administratora, wiec mozesz już do niego o tym nie pisać, on o tym wie ![]() Przepraszamy za problemy A po chwili znowu działa no więc nie wiem :/ Serwer, albo mój internet. Jakoś niedawno się to zaczęło, lecz z innymi stronami nic tego typu nie mam. Więc proszę o odpowiedź. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() @up Rankor
No tak, ale, czy robi Ci się tak samo jak mi? Powtarzam, że przeglądam forum, wyskakuje to że, przekroczono limit czasu... odświeżam, mam ten komunikat co napisałem wyżej no i po 30 sekunach normalnie działa. |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() To jest komunikat od naszego servera. Znaczy ni mniej ni więcej: Wróć za 10 minut. Jak nie będzie działało-poczekaj kolejne 10 minut.
To nie problem twojego neta, ale przeciążonego servera. Wiele ludzi wtedy rezygnuje z przeglądania servisu co zmniejsza jego obciążenie. I można z powrotem używać strony.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Aha, dzięki, można zamknąć temat. |
![]() |