|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() W dniu dzisiejszym odbyla sie na Antice wielka loteria, w ktorej glowna wygrana byl Great Axe (oprocz tego kilka mniejszych nagrod jak 200k, 100k, SBs, DSM itp). Mozna o niej bylo czytac od kilku dni na forum tibia.com. 160 biletow przeznaczonych na loterie rozeszlo sie szybko mimo swojej ceny (25k - 1 bilet). Niestety mi w dzisiejszym losowaniu sie nie powiodlo
![]() ![]() Ludzie sie powoli zbieraja, ustawiaja i zdecydowanie niecierpliwie czekaja na rozpoczecie losowan... Jeszcze tylko 5 minut....moze jakos wytrzymamy ![]() GM - zeby bylo uczciwie ![]() ![]() Pierwsza seria numerkow... dla kazdego 25k...za los sie zwraca ![]() I powoli sie rozkreca...
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Steel Bootsy juz poszly... 100k rowniez...200k nie uwiecznilem na SSesie... I nadchodzi wielka chwila...kto bedzie tym szczesliwcem??? Oto i on, a raczej ona ![]() Potem udalo mi sie jeszcze wylapac 2 SSy. Uroczyste wreczenie glownej wygranej.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() WYPAS!!!!!! Szkoda ze na danubii jeszcze takiego czegos nie widzialem, chcialbym tam wygrac tylko bohy
![]() ![]()
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Szkoda, że nieuwieczniłeś rozdania 200K, a ty jaki miałeś numerek ??
![]() P.S. Ja chce loterie na danubi ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Tym ludzom sie kompletnie nie oplacalo!
Rozdac takie Itemki!? Ten G axe kosztuje pewnie ponad 2M ! ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Zje... jane ss!!! Szkoda że na Valorii nie ma takich loterii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() nie no super
![]() ![]()
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() O man ta loteria jest super szkoda że nei na Eterce ale wsumie i tak bym nei miał kasy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() Kiedy coś takiego będzie na Isarze?
Narazie i tak mnie nie stać , ale może jak będzie mnie już na to stać to będzie... spoko SS.Tylko jakoś wygranej brak ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() wydaje mi sie ze gmy fundowaly niektore rzeczy bo sorry... g-axe moze 1-2 osoby maja... mozeone konczyli z tibia...? wyjasnij plx ;]
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Hmm.. jak kazdemu przyznawali numerki? np na czym je pisli itp jak to sie odbywalo
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Extra losowanie
![]() ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ta luteria musiala byc ciekawa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zeby kupic los trzeba bylo wyslac parcelem 25k do organizatora imprezy. (mozna bylo kupic max 10 losow - 1 osoba, wszystkich losow 160) Numerki byly przyznawane zgodnie z kolejnoscia pojawiajacych sie w depocie Lord'a parceli z kasa. Temat z zasadami loterii bycmoze istnieje jeszcze na forum tibia.com, wiec mozna poszukac. Co do ilosci Great Axe'ow. Jest ich wedlug najnowszych danych 6. (na samej Antice of coz) Nic nie bylo fundowane przez game masterow. Cala loterie zorganizowal i przeprowadzil przy pomocy GM'a Lord Sturzhelmchen. Jak nietrudno policzyc - 160 biletow * 25k = 4 miliony gp. G-Axe idzie po jakies 3,5-4 miliona + jeszcze caly sprzet... oplacalnosci w tym raczej nie bylo, ale swietna zabawa i niezapomniane chwile tak
![]() ![]()
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Chodzi przeciez o dobra zabawe. Na antice ludzie maja tyle kasy ze im sie z depo wysypuje ![]() Szkoda ze na DanOObi niema takiej loterii. No ale ja bym na tym nie zarobil. Nie mial bym nawet na wplate za los. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Szkoda, że na Danubii nie ma takich loterii, ale i tak bym nie miał na bilet. Zresztą co by sprzedawali? Nie ma tu takich rare itemów, a przecież Shtahet i Belth nie oddaliby swoich egzemplarzy SoV.
#17 |
Szara eminencja
|
![]() I to właśnie jest 'RPG part of this game'...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Nie mam słów po prostu wypas. ja chce coś takiego na trimerze !!!
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() hehe gosciara teraz trzyma go w domku albo w dp bo jak by wyszla z nim to by wrocila bez niego i z dedem
![]()
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Przydała by się taka loteria na titani, tylko tańsze bilety i mniejsze nagrody. Bo u nas ciężko o dobry sprzęt (a żeby coś kupić to trzeba mieć majątek
![]() ![]() -------------------------------------------------------------- ZDEJMIJCIE TO UPOMNIENIE!!! JA NIC NIE ZROBIŁEM!!!