|
|||||||
| Notki |
| Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
niewiem czy sudden death mnie zabija....
niewiem jak to działa ? tzn. jak to wygląda? czy tak jak GFB tylko mocniejsze? i czy trzeba celować w potwora któreg sie atakuje czy wystarczy obok? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rybzor to moja dzifka
|
Sd zabija i to bardzo dobrze, ale nie za pierwszym razem, to zalezy od lvl i mlvl osoby zucajacej i od tego ile masz hp. Serdnio sorc/druid na 25lvl i 42mlvl wali w czlowieka 160hp, w potwora 2x mocniej.
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
Nie, SD leczy ...
Widocznie slabo szukales, bo wystarczy poszukac w Czary Sorcerera na stronie glownej |
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
|
Mogłeś podać swój level.SD to śmiercionośna broń power bolty to przy nich nic i do tego zawsze trafiają
.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamientajcie 18 kwietnia o dniu moderatora i administratora![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
Cytuj:
Koles zrozumia ze SD ( natychmiastowa smierć ) i ze jak on uzyje tego czaru to go natychmiastowo zabije buehehe pozdro ALL
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
IMHO to ten pan chciał wiedziec czy sd to run obszarowy czy taki jaik hmm... Otóż sd to run, który działa jak hmm, ale zadaje potworne obrażenia
(które zalęża od mg i zwyklego lvl'a) |
|
|