![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie istnieje taka gra, bo NIKT by w nią nie grał. To, co Tibii dało takie zainteresowanie to:
-gra przez internet -bezpłatna Gry singleplayer są zwykle ładniejsze, ciekawsze, inteligentniejsze, z dźwiękiem i płatne.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() nie prawodopodobnie nie istnieje ale mozna by to bylo zrobic na podstaiwe map tiibi respwnie potworow i wyszla by gra podobna do tibii offline ale ze wzgledu ze nikt poza cipami nie zna calej mapy gra byla by nie dokladna
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() I gralbys na tym swiecie albo w pojedynke, albo z botami, na ktorych ruchy jak powszechnie wiadomo nie mozna wplynac, wiec gra nie miala by raczej sensu. to co daje urok tibi to nie tyle gra przez internet, ile mozliwosc gadania z innymi gfraczami, robienia czegos wspolnie, cos jak tryb multiplayer, tlyko na wieksza skale
(bo w koncu 840 osob to wiecej niz dziesiec ![]()
#5 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() dla mnie mogla by wyjsc tibia ofline ale i tak bym w nia nie gral bo co to jets za frajda grac samemu ?? bez zabiajnia ?? ja wole grac w Tibie on line
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() Po co ci tibia offline jak masz online. Ciesz sie z tego!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie ma takiej gry ale możesz sobie ściągnąć Open tibia server z tej strony i grać ofline niestety mape trzeba sobie samemu zaprojektować a urzywanie broni dystansowej powoduje wysypanie się gry jednym słowem lepiej grać online w tibie.
![]() ![]() ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() heh z tego co wiem to nie istnieje...
Wiadomo ze jak jest multiplayer rpg online ...to nie znajdziesz pdoobnej do tego gry single player offline.. Dość oczywiste, nieprawdaż? Może poszukaj sobie zwykłych rpgów...ale jezeli to ma byc podobne do tibi, to bedzie ciezko, za słaba grafa =p pozatym, tibia jest niczym gg...z tymże są jeszcze dziwne inne cyferki nish twój numer |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Tibia to chyba nie jest gra bezplatna kosztuje durzo nerwow...
A i pacca trzeba se wrescie kupic A podobnej gry napewno nie ma ![]() A szkda by mogli wrescie jakos zrobic..... |
![]() |