|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Srednio to wyglada - straszne mieszanie klimatow. Wyszloby ciekawie, gdyby wszystkie miasta zostaly przerobione
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakieś takie nijakie te potwory.Zresztą miasta też.
@Down: Jakieś takie nie "Herosowskie".W ogóle nie pasują do HoMM.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 30-11-2005 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() ..................
Ostatnio edytowany przez Zielevitz - 17-02-2015 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() A myślałem że nie spotkam się już z tym miastem. Jeśli można wiedzieć będzie potrzebny ten nieoficjalny dodatek do zainstalowania miasta bo widze tam komandora i 8 poziom potwora. PS. Budynki w tym mieście (ratusz itp.) się słabo zlewają z otoczeniem (albo mi się zdaje).
@Arrivald: ta, a w Might and Magic 7 wcisneli pistolety laserowe, a zdaje się że M&M 7 ma rozgrywke po wydarzeniach z Armageddon Blade. A tak od siebie. Trochę mi się zaczeły nudzić stare zamki. Po za tym zniose wszystko co zostanie wciśnięte do Heroes 3
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 30-11-2005 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Tragedia, zenada, wykonanie bez gustu... Gram w heroesow 3 od 5. lat ale z takia kupa sie jeszcze nie spotkalem. Lepiej sciagnijcie sobie dodatek fanowski Wake of Gods, swietny. Dochodza commanderzy ktorzy biora czynny udzial w walce i przynajmniej nie jest to wykonane tak beznadziejnie jak tu. Jak mozna wpierdzielic jakiegos kilometrowego mecha do basniowego swiata? Crazy?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arr - Zielevitza akurat znam i siedzi w WoGu już kupę czasu, sam tworzy jednostki doń.
A pomysł z Forge to tylko jego REAKTYWACJA, bo powstał już w głowach samych twórców - ale graczom się nie spodobał za tamtych czasów, więc wycofali i wrzucili Conflux.
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Mi sie podoba.
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Niema źle.. czemu tylko polska wersja jest na republice ? Nikt nie nauczył że darmowy servery to shit nad shitami ? No to Ci to mówię własnie... free server sux!
![]() Wrzuć tam gdzie masz angielską versje.. bo chyba nie na republice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhodd
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Lol, wezcie mi t schowajcie, wyrzuccie, zniszczcie
![]() Nie zeby nie bylo fajne... Ale to wogole niepasuje do klimatu Heroes ;p
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ..................
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Naprawdę 3DO (czy kto tam hirosów robił) chcieli wsadzić jakieś futurystyczne gówna do gry? :S Oni tam wszyscy pijani byli czy co?
Co do waszego dodatku- takie tam. Dużo to przeróbki innych, wcześniej dostępnych jednostek. I jak już inni wspominali to całkiem psuje klimat. Niemniej, życzę powodzenia.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Wg. nie byłoby to najgorsze. Trochę fabułę zmienić i nawet całkiem nieźle by wyszło
![]() tylko zastanawiam się nad czarami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() ..................
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Żenada. Zagrywając dniamiw hirołsów I i II nawet nie pomyślałbym, że możnaby wymyśleć coś takiego. Ludzie, to nie ta gra! Niech oni do Q4 wsadzają swoje kosmiczne ambicje i pomysły. Od hirołsów won... czyżby im się miały dobre pomysły skończyć żeby impletować jakieś hiper-mega-blaster 3000? >:|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po diabła piszecie w czasie przyszłym, skoro to WoG-Forge to autorski projekt, a 3DO już nie istnieje? :|
Akurat nie do końca rozumiem waszą bulwersację, bo chociażby Kreegans (demony) pochodzą z kosmosu, zaś w jednym z MM walczyliśmy nawet z facetami strzelającymi z miotaczy laserowych. Futurystyczny świat to taki mały "wątek" w HoMM/MM i IMHO nie ma się co zachowywać co do niego dziwnie...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Krytycy - spokoj.
Nikt z was przeciez nie musi tego czytac/ogladacy czy uzywac. Nie bulwersujcie sie tak bo zawalu dostaniecie. Mi osobiscie taki pomysl sie podoba i z checia by zobaczyl jak zaczynazyc pelnia zyca ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() ..................
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Tibiaspy.com