|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2004
![]() |
![]() Nowe ustawienie
![]() Walka ![]() ![]() Bolty leca... ![]() A tutaj juz ostatni Hero... ktory zrobi sporo zamieszania ![]() A tutaj loot.. nie jest zadowalajacy ale zawsze cos ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Musze przyznać ze spoko ss, mozesz podac statysty uczestników Huntu ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Spoko ss tylko troche mało tych zdjątek.... Pozatym zdecydowanie brakuje zdjęcia z koncowym lootem z statami blikera i tych innych
![]() Edit: sry troszke się pośpieszyłem ![]() ![]()
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() No więc moje staty:
lvl 45 royal paladin 75/55, m lvl 15 ![]() Jak tam wpadniemy na nocke to nam może coś ciekawszego wypadnie ^^ Ale trzeba większej ekpiy, bo przy wyjściu są 3 smoki, a miejsca jest od groma, bo 4 osoby stoją na 2 kratkach ![]() Staty blokera: lvl 53 elite knight 80/76 m lvl 5 ![]() Paladynex: lvl 43 royal paladin 75/50, m lvl 13 ![]() Bastius: lvl 26 elder druid 20/22 m lvl 40 ( nabił z nami z 39 na 40 ) |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() GRATZ SS. Szkoda że w z Eterni bo bym chętnie z wami Sir Patologią poszedł
![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() suuuuuuuuuuuper zdjątka mi jeszcze duuuzo do was brakuje a tak na marginesie jakie mieliscie wtedy lvl i jeki eq jak mozna wiedziec
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() sexi fotki a tym bardzie mi sie podobaja bo z mojego swiata ;]
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() W zasadzie tesh tam chodze na hero z 2 kumplami i jest ok, dojść może ciężko ale sd zawsze nosze i mane na niewidke tesh mam wiec jest looz.
Nasza ekipa to ja 39lvl master sorc 49mlvl (+ 2 orc leader) 40 royal pall 78/60 (co do shield nie pewny) i 51 lvl elite knight, 81/80 i jakoś szło łatwo... 1 dzien bylismy na pojedynczym respie, trafił sie nam c shield, c armor, c legs<-pierwszy hero (JAZDA) - od 13.00- 18.00 2 dzien, podwójny resp (2 wh, 1 fs) - od 9.00 - 11.40 + wiadomo, kasa, scarf , lyre itd itp Screeny nawet nawet, tesh może wrzuce z naszego huntu =p, z tymże my nie robilismy ss z lootem końcowym =( |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Bardzo Ladne SS ale mam 3 pytania:
1.Czy to jest ten slawny double spawn hero na edron? 2.Z czego wypadly bohy?(czy z hero?) 3.Czy Pritess summonuje Ghule? |
![]() |
#12 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|||
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2004
![]() |
![]() Cytuj:
1. Tak to jest double spawn hero na edronie 2. Napisalem w opisie screenu ze bohy zostaly wylozone tak dla picu. 3. Ksiezniczka przywoluje ghoule EDIT: Sorry ze drugi raz odpowiadam na te pytania ale ten post wyzej byl pisany w tym samym czasie co ja ten ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() bardzo miłe ss'y fajny loot bohy :rolleyes:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() spoks szkoda że nie mam pacca przeszedłbym sie na hero z 2 mino archerami jakiego trzeba mieć blockera?? bo mam w planach kupno pacc
![]()
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() No niech strace że skomentuje
![]() ![]() ![]() fotki Slabe bo oczywiscie mnie tam nie ma mada faka ale niech mi paccuś kofany dojdzie ![]() ![]() np ... viedzminq ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Good Hunt
![]() ![]()
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004