|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jako, że batalie prowadzone przeciw tematom rekrutacyjnym przypominaja raczej walkę z wiatrakami, postanowiłem jakoś was w tym wspomóc, a zarazem wprowadzić nieco ładu na naszym forum.
(Tu notka dla moderatorów: jeżeli uznacie, że to dobry pomysł z widokami na przyszłość, to przylepcie go, dobrze? Ale jeżeli stwierdzicie, że jest bezsensowny, to wywalcie w diabły. Dziękuje.) Ogólnym założeniem będzie to, że każdy twórca może zamieścić tu rekrutacje do swego dzieła. Najlepiej, gdyby wyglądało to tak: Temat: REKRUTACJA <tu nazwa fake'a> Treść: O co będzie chodzić w fake'u + lista potrzebnych osób. Do rekrutacji bedzie mógł przystąpić każdy zainteresowany. Odpowiedzi na ogłoszenia powinny zamykać się w treści: Temat: <nazwa fake'a o który nam chodzi (z uwzględnieniem, że rekrutacja obowiązuje)> Treść: Która osoba z listy nas interesuje + imię naszej postaci. Jeżeli rekrutacja zostanie zakończona (ze względu na zapełnienie miejsc, lub innych powodów), autor powinien zedytować swojego post'a i w temacie zamieścić odpowiednią informacje. Przykład: Temat: REKRUTACJA ZAKOŃCZONA <tytuł fake'a> Mam nadzieję, że mój pomysł pomoże nam wszystkim. Z jednej strony oczyści forum z mnożących sie tematów rekrutacyjnych, a z drugiej zakończy konflikt z nimi związany. Jeżeli chcecie, to możecie komentować, choć zależałoby mi na zachowaniu czystej esencji, jaką przedstawiłem powyżej.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() zły temat jak już to lepszy by był dział Rekrutacje wiesz co by tu było jakby 4 osób założyło rekrutacje Bałagan ktos by sie zgłaszał a ty bys niechiał oglodac (naprzyklad oczywiscie )wszytkich stron więc to nie wypali przynajmniej niepowinno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Yo. To nic nie da. Weź pomyśl najpierw... A potem się wykaż na forum.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hmmm...rozumie, że będzie bałagan jak diabli, ale jak inaczej to zgromadzić w jednym miejscu? Jak usystematyzować? Jeżeli macie jakieś pomysły, to dawajcie. Ja staram sie wznieść tamę, a wyszło sito, trudno, życie polega na popełnianiu błędów. Ale teraz trzeba je usunąć, ew. poddać się i kasować topic w cholere.