|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
Zgodnie z zasadami Tibijskimi: Nie Ale sam się zastanów czy warto to robić? Ten test nie jest po to, by mógł go wykonać każdy, tylko Ci którzy posiadają rozległą wiedze na temat Tibijskiego świata. Czy chciałbyś ujrzeć na HELP-chatcie "Free items plx!!!11" pisane pomarańczową czcionką? Czy chciałbyś ujrzeć armie noobów, z pozycją tutora? Wyobraź sobie: "Ryśo Zabijaka" Pozycja: Tutor. Naprawde tego byś chciał? Byle tylko zarobić te 50zł? (Bo gwarantuje Ci że więcej kasy na tym nie zarobisz!) Poza tym, ten test można wykonać raz na 2 lub 3 miesiące, do tego trzeba mieć PACCA, a za każdym razem gdy rozwiązujesz test pojawiają sie inne pytania. Nie wiem ile ich jest ale załóżmy za razem 200, w teście jest chyba 20 pytań (moge się mylić). Musiał byś zatem rozwiązać 20 testów, co 2 miesiące (by poznać wszystkie możliwe pytania), to daje 40 miesięcy, no chyba że stać cie na opłacenie kilku kont, ale wtedy raczej nie wyszedł byś na swoje ![]() Cytuj:
Jakie korzyści: Żadnych! Z tutorem jak z księdzem: Jeśli nie czujesz powołania, to lepiej żebyś Nim nigdy nie był! @Down, no fakt, założyłem że w każdym teście pojawiają się inne pytania, co jest troszke nierealne. Ostatnio edytowany przez Aevin - 27-11-2005 o 23:05. |
||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zakładając, że jest 200 pytań, to musaiłbyś wykonać wiecej niż 40 testów. Ja robiłem 2 i miałem większość pytań takie same.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() @Aevin:
Ale czy ja mówie, że ja to chce sprzedawać?? <link usuniety - mod> <mówie o tym gościu... I jest wiele innych takich noob'ików. Ostatnio edytowany przez Gimlos - 28-11-2005 o 11:55. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Bez komentarza...
I jeszcze są idioci co to kupują! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Co do korzysci z tutora, to w przyszlosci masz szanse byc nawet gmem, jesli wczesniej dobrze pelniles obowiazki tutora. Masz wczesniejszy dostep na test servery. I to chyba wszystko ;p.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() no to ten test można robić co 2 miechy... ja go ostatnio robiłem ale oczywiscie nie zdałem
![]() Posiotion: Tutor <-- jak to ładnie wygląda ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |