|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Witam chcialbym sie dowiedziec jak nawiecej o Banshee. Na jakich skilach bym go solował ? czy 80/80 starczy ? ile mniej wiecej uh-ów złozyje i jaka bronia najlepiej w niego uderzac 2 reczna czy 1 reczna. ile moshe najwiecej zadac ? czy na 42 lvl-u go zabije czy potrzebuje wiekszego
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm.... to jest tak ze se skilami 80/80 spokojowo ubijesz banshe.... lvl tez styknie...wiadomo im wiekszy lvl tym mnie uhow pojdzie ale na takim spokojnie mozesz isc solowac.... ile uhow? To zalezy jak staniesz z ta banshe.... czy dlugo Ci bedzie uciekac... intensywnosc atacku...jest wiele czynnikow ale wez 2 bp uh to spokojnie mozesz isc, zabic i wrocic... ja za dlugo nie bedzie Ci uciekac to powinno styknac.... ona jak ucieka to sie szybko leczy i jak ja zostawisz na red to ona ucieknie i za chwile wroci z full hp wiec trzeba albo tak stanc zeby nie mila gdzie uciec albo szybko ja dobijac...i z broni jednorecznej oczywiscie
|
![]() |
![]() |