|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() Level:14 Profesja ![]() Świat:Harmonia Eq: -Crelical mace -Scale armor -Brass legs -Leather boots -Dark helmet -Dwarven Shield ![]() Prosze doradzcie z czym mam chodziic jakie eq kupic! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
|
![]() Kup se plate seta i tyle bedzie to kosztowało około 1600-1900 gp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Phoneix Isle
![]() |
![]() Co kupić?
Broń: war hammer Spodnie i Armor: Plate tak jak mówił powyżej Hełm: możesz kupić crown tarcza: dragon, Beholder lub Guardian shield To według mnie powinno ci wystarczyć do 25 lvl ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
![]() |
![]() Jako bron polecam warhammera ... helm moze zostac dark, kup plate seta i scarfa, jak starczy pieniedzy kup dragon hammera i dragon/beholder/tower shielda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Cytuj:
Najlepszym rozwiązaniem będzie kupno D-hammera i G-shield Proponowane eq: -p-set -steel helmet/dark ewentualnie crown (jeśli masz kase) -scarf (zaawsze te dodatkowe 1 armu) Ostatnio edytowany przez Bhall the Destroyer - 30-08-2004 o 21:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() jesli masz gotówki to polecam jako bron skull stuffa
ja mam maga na 13 lvlu i jej uzywam i jest ona 1 reczna wiec mozesz miec tez tarcze ja uzywam dragon tobie polecam dragon lub guardian jesli masz mnbiej szmalu to mozesz zostawic dwarven. Potwm kup jednak lepsza. Na wyzszym lvlu powinnienes miec miec blue robe, crown helmet, dragon shield, skull stuffa, legsy moga zostac plate a potem knight, i jesli bedziesz mial nadmiar gotówki to mozesz sobie zapodac BOHY taki eq bedzie ci sluzyl hohoho i jeszcze dluzej |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
przy 20 lvlu dopiero proponuje kupic dragon hamera/ skull stafa i guardian/ dragon shielda - zeby sie zaslonic jak bedziesz z hmm bic np ghule czy soldierki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
![]() Czesc !!
Najlepiej na 13 lvl Druidem chodz z: Dwarven shieldem(tani i dobry) Scale Armor (jak na ten lvl i dla druida wystarczy) Rob duzo bp of ug i sprzedawaj Musisz zarobic na Skull staffa (jakies 11k) Brass Legs (nie sa ciezkie i wystarcza na pocztek) Dark Helmet ( leki i na poczatek doby ) Jak bendziesz mial 20 lvl usbroj sie w: Blue Rope ( dla Druidow i Sorcow najlepsze jest bardzo lekkie i duzo ma defa Kosztuje jakies 11 k ) Dalej Skull Staff bo to jest najlepsza bron dla Druidow i Sorcow ![]() Plate Legsy ( nie sa takie ciezkie i nie zbyd drogie dla Druida wystarczaja ) I Mozesz kupic guardian shielda (jak masz kasy duzo kup dragon shielda ) Helmet moze zostac na wyzszych levelach pomysl o zmianie na jakiegos lepszego ![]() Jak ci sie podoba to daj mi + jak uwazasz ze totalna porazka daj mi - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
dziala? Kup sobie plate seta, stell helmet, i serpenta i jakas tarcze, To powinno wystarczyc jak pojdziesz sobie na 1-2poziom do kopalni dwarf'ów. TRZEP UH'Y ![]() Ostatnio edytowany przez miszko77 - 30-11-2005 o 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Po kiego grzyba wyciagnąłeś rozstrzygnięty temat sprzed 1,5 roku?
|
![]() |
![]() |