|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja pie****e znowu fake o orkach nudyyyyyy
![]() Wykonanie 6/10 kilka szczegółuw jest i ta trawa... Fabuła 0,5/10 znowu orki ![]() edit: a i do pierwszych fake'uw jest przyklejony temat Ostatnio edytowany przez predalien - 07-01-2006 o 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() 1. Wyjdz
2. Naucz sie pisac 3. Do pierwszych fejków jest osobny temat 4. Wyjdz 5. Beznadziejna fabuła 6. Beznadziejnie Zrobione 7. Słownik ortograficzny nie boli 8. Wyjdz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() JESZCZE KTOŚ ZROBI FEJK O WOJNIE W TIBII IO SE ŻYŁY PODETNE ! (Jak dobrze jest sie czasem wyładować =P )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Kobyłka
|
![]() omg... NUDA!
Diego... sciagniete z Gothica... a ten pokoik w ktorym byli uwiezieni ci kolesie, to w ostatnim obrazku TROCHE zwalony...
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() a co do fake to CHRZAN
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
|
![]() 1.podłoga na 2-gim obrazku jest krzywa
2.nazwy "człowiek diega" i "człowiek juzia" są głupie... nie lepsze by było np. wojownik juzia? ![]() 3.orci orci orci... kocham to ![]() 4*****vo mort hur źle wklejone... orc leader ma "red hp" a nie dostał z czaru 5.mógłbyś bardziej sie postarać przy wklejaniu tego małego pokoiku(ktoś mówił,że w 5-tym obrazku chyba się "źle wkleił... 6.skrzynka sama sobie poszła na następną kratkę, czy ktoś ją przesunął? 7.napisy "niektóre" źle powklejane popracuj nad tym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() 1: Racja
2: Poza tym pisze się "Józia" a nie "Juzia" 3: Witaj w KMO (Klub Miłośników(albo jak wolisz Maniaków) Orków)! 4: Wygląda jak fala teleportów. 5: Jedna ściana jest źle odwrócona. 6: Heh, najwyraźniej "Juzio" kopnął ją i poleciała kratkę po skosie ![]() 7: Poza tym nie ma kropek, przecinków itp. Kraon ty się wyładowujesz na forum?? Może lepiej przejdź się do psychiatry(i do kiosku po słownik)? ![]() Fake zły nie jest, bo , Panowie Komentatorzy, TO JEST POCZĄTEK DOPIERO. Na początku wszystko jest słabe.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Słabo...orc'i po raz kolejny...ortografia bije po oczach
Ocena:3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() OMG, gościu jak to zobaczyłem to mało z krzesła nie spadlem!
Nie umiesz robić fake to ich wogóle nierób!!!!!!!!!!!!! Orkowie powklejani na nicki! Ściany jak ... Mur i podłoga wklejona jak... Znów orkowie jeśli w tym fake'u można ich tak nazwać! -100/10 ![]() Wez przykład ze mnie nie jestem artystą to fake'ów nierobie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Profesja: Elite Knight
Gildia: Terror Squad
Świat: Nebula
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Rozumiem ze wy szanowni panstwo jak robiliscie swojego 1 fake to byl on najwspanialszy, najcudowniejszy itp itd.
Dajcie chlopakowi szanse to takze nie boli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
od tego jest przyklejony temat @topic Omg dlaczego znowu te orki, co drugi fejk na forum to wojna z orkami -.- Powiem ci tak jezeli juz sie do czegos zabierasz to zrob to porzadnie, bo to wszystko jest tak krzywe ze wierza w Pizzie by sie czula urazona. Ps: Slownik ortograficzny to bardzo pomocna rzecz ;P
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
|
![]() UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!
Cytuj:
UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!!UWAGA ANALFABETA!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
|
![]() Cytuj:
Idiota-.- to najlepszy fake jaki w życiu widziałem!!! (niepozbawiajmy dzieci marzeń) 1)Wyjdz 2)idz sie utop (to tez nieboli) 3)Wyjdz 4)niegadaj bzdur 5) ![]() 6)Wyjdz 7)! 8)na serio to fake jest beznadziejny 9)Wyjdzcie obydwaj ![]() Cytuj:
Cytuj:
no taa-.^ tylko troche... Ostatnio edytowany przez Hulek - 18-01-2006 o 22:03. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() N0 w cholere uwiezieni w forcie, dwie kratki od wejscia strzezonego przez 3 wariory zabijane z exevo mort hur -_-. Btw rusza ci sie ta skrzynka na zdjeciu, raz jest tuz obok a raz dwie kratki dalej. Słabo.
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... a mi sie podobał moment "klucz jest w pudle" ... nie wiem czy to dobrze , czy źle , że to mnie śmieszy ... troche fabuła okrojona (żeby nie powiedzieć niedorozwinięta) , i pare graficznych błędów , ale jak następna część będzie lepsza , to ją wrzuć ... ale jak jest gorsza , to lepiej nie narażać się na bluzgi ...
|
![]() |
![]() |