|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() chcialby w tym poscie poruszyc tematy slabszych bossow; to sie chyba bardziej przyda niz opisy mocarnego Orschaballa ktorego wiekszosc tibijczykow pewnie nawet niezobaczy, a prawie wszyscy co go zobacza to polegna, wypadaja z niego rary i sa odpowiednim lootem za najniemilosierniejszego stwora jaki wogule kiedy kolwiek pojawil sie w swiecie tibii.
A wiec wiele osób spotkalo bossa elfów, minosków i dwarvów, chcialbym sie cos o nich dowiedziec, bo mozna łatwojes spotkac (przynajmniej łatwiej niz Orschaballa, którego wszystkie wizyty zostały zanotowane). Chciałbbym sie dowiedziec co mi moze wypaść ze "słabszych" bossów, czy są naprawde mocne, czy trzeba się ich bać |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() General Mirius - Boss mino (mintlawn)
The Horned Fox - Boss mino (kopalnia minotaurów) Durin - Boss dwarfow (kopalnie) The Evil Eye - Boss elder beholderów (hellgate)
Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek Ostatnio edytowany przez Rabanbar - 24-11-2005 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() same nazwy mnie niezbawiaja, wolałbym wiedziec coś wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
a autor tematu co chce jeszcze wiedziec ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() re up
On chce wiedziec co z nich wypada jaka sile maja, co przywoluja (opis) etc... Topic: nic Ci nie powiem bo nie wiem ;P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polecam ubić grorlama;] Może stell botki polecą;p
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no gdzie wystepuja nietrudno sie domyslec i mozna to znalesc na forum mi chodzi o opis tych stworow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() no jak chcecie sie czegos dowiedziec o bossach, to cos nie co wiem na ich temat.
A wiec general murius pochodzi z biednej rodziny minosow .od samego dziecinstwa interesowala go jedynie kariera w wojsku .czeczenia ,kaukaz ,afganistan on tam wszedzie byl niosac idee pokoju i milosci do blizniego The Horned Fox jak same imie wskazuje zostal rogaczem bo jego krowka znalazla se wiekszego byczka.od tego momentu biega i sapie w poszukiwaniu wszystkich co mu krowke wydoili zamiast niego The Evil Eye znany w kregach przestepczych jako brazowe oczko .znany szuler i hazardzista stracil wszystko co posiadal i na czym mu zalezalo . czasem mozna o spotkac w spelunie narkomanow " hell gate " |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wegorzyno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kulka Ryzowa
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() a te bossy to tak jak yeti gdzie popadnie sie pojawia?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Bardzo ciekawy temat... może zdradzicie coś więcej na ten temat ?
Możliwe że poskilluje stroche i przejdę się na jakiegoś bossa ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() Taa! No jasne, Orshabaal w depo : >
nie! Yeti - Folda - małpa~ - Troche słabszy od dragona Orshabaal - Edron - Demon - tego nie trzeba przedstawiać :> Murius - Mintwallin - Minotaur - Nieco słabszy od Yetiego, jednak gdy przywoła swoich braci jest niebezpieczny. Horned Fox - nie pamiętam - Minotaur - niewiem, nie walczyłem jeszcze z nim Grorlam - podziemia greenshore - Golem - jeden ze słabszych bossów Demodras - podziemia poh - Dragon - troche słabszy od warlocka/demona ~ Evil Eye - Hell Gate - Beholder - like fusion Beho/elder beholder, nie groźny lecz jak przywoła shamblery robi sie źle Old Widow - Poh - Spider - silny okaz, kilka 100+ lvl padało, potrafi walnąć combo za 900~ Dharalion - elf fortress quest - elf - chyba najsłabszy boss Necropharus - Skullstaff quest~ - necromancer - mało hp, i niewiele silniejszy od pierwowzoru (necro) Fernfang - nie pamiętam - monk - niewiele wiem o nim No problem ^.^ Ostatnio edytowany przez Radlic - 28-11-2005 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
![]() re up
co do "the evil eye" to wcale on nie taki słaby. Widziałem film nakręcony w hell gate (oczywiście) . Respi się przy nim pełno e-behów i zwykłych. Wysyła dziwne fale (typu ~poison wave, ~water wave i pare innych) w pewnym momencie uderzył 3 fale jedna na drugiej, bloker niestety stał troche dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Imię: Dark Signus
Profesja: Paladin
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
Poziom: 75
Skille: 83/68
Poziom mag.: 18
|
![]() Zabić The Evil Eye to nie taki duży problem,większym problemem jest dotarcie do niego
![]() Jak sie pojawia EE,to razem z nim respi się kilka grupek elderów i zwykłych beho ( na oko coś ze 3 eldery i 3-4 zwykłe) w kilku miejscach.Sam miałem przyjemność wbiec między takie "towarzystwo" na 38 lvl no i dostałem bilet w jedną stronę do temple ![]() The horned fox respi się czasem na wieży na minoskach koło kopalni dwarfów.Słabiutkie jest to coś,jak ekipa się na Niego wybrała,to niechcący go ubili szukając go ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak tam pójde to zapuszcze tcam, ale nieobiecuje, że tam będzie ^^ @edit Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Radlic - 28-11-2005 o 16:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Jak zobaczylem evil eye na tibia.pl to myslalem ze on silniejszy od orshaballa, bo byl w tej tabelce z potworami na samym dole xD
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() general...cos tam;p ten od minosów to jest skurczybyk pokroju...no nie bk ale takie posrednie pomiedzy bk, a vampir;] ma fuckersko duzo hp i wypada na pewno chain lagsy xP jeden agent go bil dosyc dlugo....
melee wali nawet do 150, nawala exori 4x4 i sie leczy jak szalony...radze isc po 40lvl+ @7up koles tam napisał, że gorlam jest słaby...a steelbotsy z niego lecą i ma 4k+ hp ...wiec nie jest słaby a ten koles co to napisal pewnie na oczy nie widzial zwyklego golema..a co dopiero go bil;p
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 28-11-2005 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Radlic - 28-11-2005 o 20:27. |
|
![]() |