|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam takie pytanie bo mam palka 20 lvl 55/41 9 mlvl i chce troche zarobić dla mojego knighta ale nie wiem na kim najwiecej zarobie. Chciał bym się dowiedziec kogo bedzie najbardziej opłacalnie zabijac moim palkiem oraz gdzie i ile i jakich runek wziąsć ze sobą ??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() najlepiej magiczne profesje na okolo 20 lvlu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja radze knighty 16-18 lvl. Mag lepiej zarabia na runkach i ma wiecej kasy ale jak przysadzi z jakiejś runki to może zaboleć
@ edit co do to runek to 18 lvl nie ma jeszcze tak wiele HP i można gotroche ogniem poszczuć (niepamietam nazwy runki) ![]() ![]()
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 02-12-2005 o 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Ogólnie jestem przeciwnikiem jakiegokolwiek random killingu, ale jakbym miał ci doradzić to bij 15-20 knightów. Z regóły nie mają oni jeszcze 4 mlv i nie mogą sie uhać. Łatwy cel i jakaś niespodzianka typu fs może z ciała wypaść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Zabijając 8lvl'owca mozna wylootowac k arma jezeli typek ma kumpli... zabijając 8lvl'owca mozesz na tym pallku pograc maxymalnie 10 minut..zleci sie na ciebie pol Carlin..popatrzec jak grupka 100lvl+ bedzie ciebie bic...za dlugo nie pozyjesz
zabijając 8lvl'owca mozesz nie miec zadnego lootu i zadnych konskewencji...jak to pewien mędrzec powiedzial..."wszystko zalezy od pogody" i jezeli bedziesz mial farta to z 20 strzalami ubijesz newbie lootując całkiem dobre itemki;p a mozesz sie narazic...ja preferuje bardziej uczciwy sposób na zarabianie ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kupujesz troche hmm , gfb i uh . Idziesz w miejsca gdzie ludzie sobie trenują bo oni najczęściej są na afku a z takiego 40lvl knighta to może cos fajnego polecieć lub poprostu szukasz przez pół dnia 20lvl druida afk . Jeżeli wolisz knighta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
2. Sorcow/Druidow do 30 lvl. Bo powiedzmy sobie szczerze ze nawet 15 lvl mag z 15 mlvl+ moze spokojnie podjac walke i jak ma wystarczajaca sd to ma duze szanse na wygrana. Dobrym miejscem znalezienia potencjalnych ofiar z tej kategorii to kopalnie obok Kazo. Jesli sie poszczesci i sorc/drut nie bedzie miec za duzo sd i uh byc moze co nieco wylootujesz. 3.Palkow na nizszym lvl niz ty mozesz bic. 4. Obowiazkow musisz wziasc UH (1-2 BP) GFB (1 BP), Hmm (1-2 BP) a ponadto zalecam magic walle, fire bomby/energy bomby, poty. Lepszej zbroi niz scal armor nie bierz ( ale to tak na boku ![]() Cytuj:
Jesli masz wystarczajaco duzo czasu i mozesz grac w nocy, wjedz na www.tibia.com sprawdz kto ma u Ciebie na swiece co lepsze skille i jesli jest online ( chodzi mi o knajtow ) i pisz: "selling uh's are u interested". jesli nie odpowie po dluzszym pisaniu nalezy wpisac tylko "exiva xxx" i sie czieszyc z lupu ( choc tez moze sie okazac ze jest na huncie ![]() Over & Out Karwal
![]() |