|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyżby to bylo przypatkowe zalozenie plate legs na rooku czy moze jakaś podpowiedz ...
![]() http://www.tibia.com/home/?subtopic=...reenshot=quest down \/\/ to i ja wiem, ale poco student armor jak mogl zrobic plate lub e-plate ![]()
...:::hail harmonia:::... Ostatnio edytowany przez Bruckk - 23-12-2005 o 23:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wydaje mi sie ze screeny zamieszczone na tibia.com sa zrobione przez czlonkow cipsoftu, a oni jak wiadomo moga miec eq jakie chca.
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Ekhm, chodzi o quest tak, to prawda ale zwroccie uwage na "south east" czyli wschodnio-poludniowa czesc wyspy. Znajduje sie tam quest, ale na zadne z tych rzeczy (plate legs, clerical mace) a na short sword
![]() Btw. Zapomniales dodac ze w eq ma clerical mace, co tez jest niemozliwe do zdobycia na rooku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Polska
Stan: Zbanowany
Imię: Kaskaderr
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 42
Poziom mag.: 5
|
![]() Ta też widzialem tego screna z p legami i c mace i sie zastanawiałem co jest grane
![]() ![]() No więc zagadaka nie jest do końca roztrzygnięta może wkrótce ktoś wyjaśni tą sprawe a narazie to pozostaje nam domyślanie sie tak jak ktoś wyżej to napisał że scren robiony był przez członka CipSoftu i dlatego ma takie eq ![]() Pozdrowienia i WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO (mam nadzieje lepszego ![]() See you in Tibia MEN! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() O boże za latwy quest dostaje sie tam short sword bo wykonalem wiecej nie mówie bo bana nie chce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Wawa
Imię: Xantarek
Świat: Danubia
Poziom: 45
Skille: 73/71
|
![]() Cytuj:
ślepy czy głuchy ? -.-
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Idioci, przeciez to jest test server, Omg...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Fajnie nie znać się a spamować głupotami.
Ten screen pochodi z tzw. prezentacyjnej serii, czyli screenow majacych zachęcic potencjanlego nowego tibijczyka do zagrania. Nie maja one nic wspólnego z rzeczywistościa, eq dobierano prawdopodobnie pod względem wyglądu (p legi ładniejsze od studded) , postacie na ssach to 1 levele. Czyli niby-fake.
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 05-01-2006 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2005
|
![]() Ja przypuszczam ,ze najwiarygodniejsza jest opcja ,ze to cipowie graja w tibie i maja eq takie jakie chca.Lecz moze to byc rowniez test server przed updatem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zrobilem questa zainteresowanych zapraszam na priv- nie ma to NIC zwiazanego z p legami ale slaba bronia ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Wawa
Imię: Xantarek
Świat: Danubia
Poziom: 45
Skille: 73/71
|
![]() @up
Bosh tu nie chodzi o questa czytac nie umiesz ?! Tu chodzi o p-legi i c-mace a nie o tego głupiego banalnego questa -.- Omg !