|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spojrzcie na ten link :/ http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1079237
We're going to have a huge party at Hills tomorrow around 18.00 CSET. The whole guild Light are welcome and don't forget to bring all your friends. Im so excited, this are going to be so much fun ! Cheers, Bapupa. ________________ Invictus of the Circle of Tyrants. Mysle ze zaczyna sie nowa wojna ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Prędzej czy później się można było tego spodziewać.... W sumie to i tak wojna się NAPEWNO zakończy nie po naszej mysli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zen the knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 75
Skille: ~/~
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie wiem po co te wojny sa w ogole. I tak Szwedzi wygraja. Light ma samych knightow ,a Szwedzi pełno sorcow
10:29 Alven Cerion: jakie masz przezwisko 10:29 Amazon Guard: sexz laha 10:30 Alven Cerion: ja szczurek |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: J'habite a....
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
Co do liczebności: Light: -18 knightów -8 palków -3 sorców -1 druid Circle of Tyrants: -2 sorców -2 knightów -2 palków
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Daku - 02-01-2006 o 20:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do tej wojenki jeszcze nie jestem na bank pewny, ale szykuje sie cos niezlego szczegolnie to widac po niedawnych polowaniach bapupy i swifta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No witam wlasnie przygotowania trwaja pelna para http://www.tibia.com/community/?subt...ural+Selection na tym linku mozna zobaczyc :/ Pewno o 18 beda czekac na Light ale Light z pewnoscia spenka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Świat: Isara
|
![]() Mam nadzieje ze Light przegra wojne i tyle... nie przepadam za nimi ...