|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Zastanawiam sie ktora z profesji jest najlepsza. Ja osobiscie wybralem DRUIDA ale nie wiem czy byl to dobry wybor i dlatego pisze to tutaj. Czym profesje sie wyrozniaja????????? Mam nadzieje ze cos napiszecie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Nie ma najlepszej profesji, każdy ma własne priorytety, którymi sie kieruje przy wyborze postaci. Jeden lubi walkę na dystans, inny zaś przy użyciu run. Po to są 4 postacie do wyboru żeby każdy znalazł odpowiednią dla siebie. Na większości stron o tematyce Tibii jest umieszczona krótka charakterystyka postaci, np TU
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() gram palkiem bo on moze isc na dobre potwory z malym lvl.A jesli niewiesz jaka profesje sobie wybrac to lepiej pobaw sie klockami. jestes hujem do szczania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() to kolejny taki temat :/
wedlug mnie najlepszymi profesjami sa knight i palek ale gram sorcem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() moge powiedzieć tyle...nie mam najlepszej profesji...bo zależy jakie masz wymaganie...np.jak chcesz byc pk to sorc..jak chcesz szybko zabić naprzyklad gs-a to pall..itd...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() Największa ilość postaci na Tibii to właśnie Knighty. Może dlatego, że są najlepsi? Jestem knightem i jest to moja pierwsza postać, pewnie dlatego tak mówie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() nie ma zadnej wyrozniajacej sie klasy. kazda odpowiada komu innemu. ja wybralem knighta chociaz wiem ze lepiej poradzilbym se pallem. po prostu lubie twardziela w pelnej zbroi
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Jak masz kłopoty z wyborem to sie zastanow bo jak grasz w kafejkach to lepiej moim zdaniem knightem bo trudniej ci bedzie czarodziejem zdobywac lvl magiczne. Paladyn to tez dobry wybor ale jak juz wybierzesz sorcera a masz stale zlacze to mozesz stac sie naprawde potezny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Wybirz jaka ci pasuje każda ma plusy i minusy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Dlamnie najpotężniejszy jest...knight.Na dużym levelu ma sporo hp, więc sd go aż tak nie robią(chodzi mi 1 na 1),bełty palka jedynie smyraja jego tarcze/zbroje.Ale beż żadnej profesji nie było by Tibi jak grasz druidem to graj,grałęm 1 raz sorcerem teraz gram druidem
![]() |
![]() |
![]() |