|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() znalezłem grę mianowicie to już kolejna wersja na młodego chakera
![]() ![]() http://www.viperlodz.bluehost.pl/test/etap_1.html i prosze nie zdradzać 1 i 2 etapu jak ktoś zrobi ... zapomniałem dodać że gra polega na odgadywaniu haseł do strony ... czyli pierwszy etap jest prosty ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Geli - 20-03-2006 o 20:27. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() poczytaj zrodlo
![]() @edit own3d z 3 minuty max Gratulacje przejścia do etapu 5. Niestety nie jest on jeszcze gotowy. Pozdrawiam Viperlodz
[Harmonia] Niat Luza's Thread. who | grep -i blonde | date; cd~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep Ostatnio edytowany przez Leweracja - 20-03-2006 o 20:28. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Spadłam z gwiaździstego nieba
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cóż... Chyba się nie nadaję na hakera
![]() Jak to się dzieje że ja nie umiem myśleć?
Nie ma przyszłości, jest tylko nadzieja W krzyku się rodzi, w ciszy umiera Ostatnio edytowany przez Magma - 20-03-2006 o 21:08. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() W trzecim wpisałem tak jak powinno być i pokazało mi się okienko, żebym podał hasło. Jakoś udało mi sie przeczytać kod strony i zauważyłem, że jeżeli nic się nie wpisze, to przenosi o strone do tyłu, a w przeciwnym wypadku przeniesie na zlehaslo.html . Jak to przejść? nie da rady
![]() ![]() Jeżeli po nieudanej próbie przejścia tego testu uważa, że nie nadaje sie na hakera, to wogóle sie nie nadaje. Co wy, myślicie że na prawdziwej stronie macie hasło podane w kodzie strony? Marzenia! @autor: ja jestem niewyspany i to rozgryzłem w minute, więc ja ci radze sie w to nie bawić ![]() ![]() @tytuł topicu: dla zaawansowanych hackerów. Spoko. Wystarczy znajomość javascriptu i umiejętność logicznego myślenia.
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 21-03-2006 o 08:10. |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Gratulacje przejścia do etapu 5. Niestety nie jest on jeszcze gotowy.
Pozdrawiam Viperlodz Die ende.. Zajęło mi to ok. 6 minut.. co to ma być? Już hackme jest trudniejsze... |
![]() |
![]() |
#7 |
Master Alucard
|
![]() Zeby miec jakiekolwiek pojecie o hackowaniu nauczcie sie pierw programowac. Wiecej bedzie z tego pozytku...
Gratulacje przejścia do etapu 5. Niestety nie jest on jeszcze gotowy. Pozdrawiam Viperlodz
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() tragedia... wystarczy zamiast "http://www.viperlodz.bluehost.pl/test/etap_1.html"
wpisac "http://www.viperlodz.bluehost.pl/test/etap_5.html" i juz przeszedlem.... chyba jestem mega Hax0rem jako 1 tutaj przelazlem to w 4 sek. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ten test jest zrobiony dla laików. Jeśli jesteście tacy twardzi to niedługo będą prawidziwe zadania. Te sa tylko w html. Jak się znacie to wiecie że w htmlu nie mozna zrobic zabespieczenia. Te sa tylko na myslenie.
|
![]() |