|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() Witam znowu dalem sobie spokoj z behemotami juz mnie nie kreca stwierdzilem ze czas na demony nie bylo dlugo okazji az tu nagle ingek zaproponowal hunta distansowego my mielismy bic tylko z boltow a on tylko z burst arrowow. Wyszlo bardzo tanio padlo ponad 20 demonow a w summie zuzylismy ok 20 sd (wszyscy) wedlug mnie bardzo ciekawe rozwiazanie, i nie trzeba tachac setek plecakow sd
![]() Pierwszy demon uzywalem mana shielda i to byl blad zjadl mi cala mane :/ ![]() hehe a to loot z pierwszego ![]() ![]() tajemnicze wejscie ![]() ![]() bijemy juz kolejnego mysle ze juz ok 15 ![]() to zdjecie mi sie spodobalo nie wiem czemu jest zwyczajne ale widac walke ![]() ![]() podzial expa (zazwyczaj dostawalem mniej ale tu uzylem pare sd ![]() no i ostatnie zdjecie lootu ![]() Mam nadzieje ze sie zdjatka spodobaja choc wiem ze jak zwykle sa bardzo kiepskie aha i niestety nie zmienilem servera bo nie wiem jaki jest dobry poleccie mi jakis i podajcie adres to wszystko przerzuce tam ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() GG super scrreny ;]
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() (*ˇ.¸(`ˇ.¸ ¸.ˇ´)¸.ˇ*)
GrAtZ* (¸.ˇ´(¸.ˇ**ˇ.¸)`ˇ.¸) Fajny loot >.< btw co do serverow...nigdy nie dawaj na interie... niewiem jaki jest najlepszy choc sam mam na lycosie,ale bardzo dlugo go nie ''odwiedzalem'' aha co do drzwi nie powiem bo dostane upomnienie za quest spoiling,powiem ze tem quest jest bardzo trundy |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Spoko ss Wiecej takich
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale ja wiem co za drzwiami jest. Taki zarcik tylko
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() He he Lolo fajny chuncik , jak wreszczie dobije ten 70 lv to sie jakos wkrece , i gratz lootu , jak na demony piekny na ceny calmery 420-450k w loocie .
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() No ladnie Lolo,ale szkoda ze slaby loocik:
![]() No tak dalej! Moze bedzie E-armor. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() A wiec
X x X x X i nic pozatym :O ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() SPOKO SCREENY CHLOPAKI, ALE JESZCZE GDZIES INDZIEJ WIDZIALEM JAK TEN INGEK 5 DEMONOW NA SOLO BRAL Z UE
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() A ja nie widze zobacze pozniej
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie loocik jako taki dla mnie calkiem niezly troche kasy zawsze sie przyda. Ja poprostu bylem zadowolony ze w koncu moglem sie tam wybrac to byl moj pierwszy raz... wiec chyba jak na poczatek spisalem sie niezle
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Fajny temcik i te łupy tez wyczesane...tylko powiedz jeszcze ile na to kasy zuzyles....
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe a wiec kasa : dalem 5 bp uhow blokerowi i ... ok 1000 boltow a wiec uh 10k i bolty 3k w sumie 13k (no plus jakies 10 sd to 2k)hunt byl taniusskkiii
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2004
|
![]() Ładne SS, z tym d-shildem z pierwszego demona to naprawde fuks
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Wypas ss !! Nigdy w zyciu takich nie widziałem
Ps ustał mi xD |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
![]() |
![]() OMG ja tu rzadnych screenów nie widze. Co to ma być ??. Albo coś zpaprałeś albo ja mam coś nie tak ze wzrokiem (chociaż to mało prawdopodobne), albo................. no sam nie wiem, po prostu ich nie widać.
Złapię cię za moment i zdobędę "wanzaj" Sprowadzony do parteru przytrzymam cię parę sekund Pora na duszenie, czy wytrzymasz na bezdechu? (Mate) Sędzia przerywa znam komendę Poprawiam czarny pas, który niebawem zdobędę Mów do mnie mistrzu bo od tego nie odejdę Mam przyzwyczajenia, nawyki ich nie zmienię Z dumą się odnoszę, jeśli przegram cię docenię A na razie prowadzenie, poszarpana judoka "Onomato" na podium z wiarą w siebie i Boga |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() widać! chyba tzra być ślepym zeby tego nei widziec
|
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
![]() |
![]() Po pierwsze nauczyć się pisać wieśniaku, a po drugie nie widać ani jednego screena. Sprawdzałem czy z moją przeglądarką jest wszystko w porządku i jest dobrze. Inne zdjęcia i screeny widać, a w tym temacie cholera ani jednego.
Złapię cię za moment i zdobędę "wanzaj" Sprowadzony do parteru przytrzymam cię parę sekund Pora na duszenie, czy wytrzymasz na bezdechu? (Mate) Sędzia przerywa znam komendę Poprawiam czarny pas, który niebawem zdobędę Mów do mnie mistrzu bo od tego nie odejdę Mam przyzwyczajenia, nawyki ich nie zmienię Z dumą się odnoszę, jeśli przegram cię docenię A na razie prowadzenie, poszarpana judoka "Onomato" na podium z wiarą w siebie i Boga |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Jak ty masz ****a IBM to nie moj problem umnie wsyzstko kdobrze i ****o nie nazywaj mnie wiesniakiem
|