|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() taka mała ciekawostka
Dec 07 2005, 21:19:29 CET Killed at Level 222 by a hydra Cachero Ps; w trakcie pisania tego posta Cachero odrobił 222 lvl gdyż minute temu spoglądałem i był 221 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Smallchuck
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Heh ten to ma pecha 2 dedy na 222 lvl jak tak dalej pójdzie to niigdy nie wbije 230 lvl
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jaki s****ysyn na hydrze padl to moj pies by nie padł ttrza byc *******onym ***em
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Imię: Aiysha
Profesja: Knight
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @UP : yhy , ty taki twardziel jesteś , hydra to nic , pare orshabaalów na klate byś wzioł , pozatym widze kultura na wysokim poziomie -.-
@Topic : -.- wooow a mnie dzis 4 pk zabiło with no reason , napiszesz o tym ?
ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 09-12-2005 o 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Druid
Świat: Askara
![]() |
![]() UP UP. Noob dołączył dopiero na forum, wszystkich wyklina, widać że nia ma pojęcia o tibii.......i dużo można by gadać ale ja powien tylko jeszcze jedno BANISHED mu. A co do Cachero, to pewnie miał kicka tak jak wielu graczy na różnych światach bo nie wierze żeby tak doświadczony gracz padł ot tak sobie.
Złapię cię za moment i zdobędę "wanzaj" Sprowadzony do parteru przytrzymam cię parę sekund Pora na duszenie, czy wytrzymasz na bezdechu? (Mate) Sędzia przerywa znam komendę Poprawiam czarny pas, który niebawem zdobędę Mów do mnie mistrzu bo od tego nie odejdę Mam przyzwyczajenia, nawyki ich nie zmienię Z dumą się odnoszę, jeśli przegram cię docenię A na razie prowadzenie, poszarpana judoka "Onomato" na podium z wiarą w siebie i Boga |
![]() |
![]() |