|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Super... Zajebiście... Ja grzecznie ogłaszam sie w trade-chat, że qpuje k armor atu pisze do mnie Del'Toro (To najsilniejsza gildia na isarze, która terroryzuje graczy) i ściemnia mi że sprzedaje za 10k i żebym przesłał na druida. Ja mówie że nie chce na parcela a on mówi że jak nie wyśle to mam hunta... ;/ No i teraz raczej nie mam co grać
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() spoxsik nie jest zle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmm... Jest bardzo źle. Wątpie że oni zapominają. Poza tym tam są najsilniejsze lvle z całej Isary.
P.S Właśnie mają wojne z najlepszą polską gildią (Kindergarten) więc potrzebują hajsu na wojne... ale w tak chamski sposób... ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Spokojnie, slyszalem juz takie opowiesci, ze sie jakies PK przyczepily do kogos za niewinnosc. Zrob sobie mala przerwe od Tibi (tydzien, dwa) to pewnie zapomna o tobie i wezma jakiegos innego kozla ofiarnego
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OMG OMG OMG!!!
2 Tygodnie bez Tibii... chyba bym tego nie przeżył... ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() ej kurwa ale masz problem ja mam key logger na na kompie i nie wiem jak go wywalic i nie mam juz wcale staffu
a co do tego kolesia to sciemnia jak maja wojne to on nie moze zabijac kolesi inny poza kindergarden a wiesz dlaczego ? bo nie moze sobie robic dodatkowych problemów wiec graj spokojnie !!!!!
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() A jeżeli nie możesz wytrzymać bez tibi ten 2 tygodnie zrób sobie chara na rook i nim sobie pograj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() No wlasnie, kolega Bloody ma racje, zrob sobie rookowa postac i po sprawie. Kiedys na nonPvP zabily mnie Dwarf Soldiery i mi Plate Armor wypadl, a do tego mialem sporo kasy w plecaq, to sie wkurzylem, zrobilem sobie nowa postac na serwie PvP i po PK'nieciu mnie i stracie sporego zarobq wkurzylem sie i wrocilem do poprzedniej postaci (pewnie jak tu zgine, to spowrotem wroce na serwer PvP
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nawigator
Współczócia z powodu key loggera. Usunąć można formatując kompa ;/. Mam pytanie: Jak rozpoznać key loggera? @Bloody_Izual Ja mam drugą postać - UH makera - więc przynajmniej pozarabiam P.S Już sie chyba wyjaśniło, ale to nie jest pewne. Prawdopodobnie to był faker który nazwał się del'toro na qncu i tak zarabia na życie strasząc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() Powiem, że takich ludzi się powinno tępić!
Inna sytuacja, zostałem zabity przez pana Sir Soulz... chciałem odczywiście się zemścić, miałem już luD, ale dupa, Soulza nie było on-line wcale... nie widywałem go. No to 2 tygodnie później nadaża się okazja... gościu siedzi na dachu i trenuje... to ja z bratem idziemy po kogoś żeby pomógł. 25 lvl Palladyn się zgodził (Polak). "Tikehub" czy jakoś tak. Idziemy na dach i zaczynamy gadać na temat killnięcia mnie... szefu palladyn w tym czasie ojebał pana Soulza z czegoś tam i kazał nam zejść. Schodzimy i po wszystkim okazuje się, że ktoś okradł Soulza (ten palladyn)... co się stało? Nic, pozatym, że "Tikehub" powiedział, że to my ojebaliśmy typa... mamy full przesrane, bo nie byle kto chce nas zrookować... Lord Samo... mam prośbę, jakby ktoś widział tego zioMka to wytłumaczcie mu gzrecznie, żeby się pzrzyanł albo coś... bo mimo tego, że on ma 25 lvl a ja 13 to potrafiłbym go zabić :rolleyes:. I dziwić się, że nasz kraj jest uważany za debilny i złodziejski :rolleyes: .
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja znam Tikehuba. I on ma teraz 27lv
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zgadłeś szef :rolleyes: .
jak ty na to wpadłeś człowiek, że jestem Lord Noon-Chacko ll :rolleyes: . Mówisz, że ten gość by tego nie zrobił. Ja nic nie zabrałem, bo trudno żebym oszukiwał samego siebie... mój brat też nic nie zabrał (wieże mu na słowo), gdyby coś zabrał to wiedziałbym o tym na 100%... i szef kukając po zachowaniu tego palla to on albo nie ejst zrównoważony psychicznie, albo po prostu ojebał gościa, ściemy nawalił i się lognął. :rolleyes:
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Ja mialem cos w podobie!
Mialem 8 lvl knight ale trenowalm i mialem zaodszczedzona kase!.Wybralem sie na folde (eq po starej postaci) i sobie zabijalem roty. Idzie sobie kolo na 7 lvlu knight i zaczyna mnie wyzywac od noobow a ja mu pojechalem ze jego stara to dziwka. I tak juz mialem przesrane bo sie do mnie zabural 59 lvl paladyn ( zapomnialem niq ) i mowi ze bedzie mnie szukal i zrookoje mnie bo wyzwalem mu qmpla. I jak z tym wytrzymac ---> idzie kolo i bez powodu mnie wyzywa----> odpowiem -----> mam wpi....ol ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() noM, niestety teraz takie gówno się zrobiło, że każdy tylko szuka jakiegoś beznsensownego pretekstu żeby kogoś zabić... A gościu jeżeli szuka kogoś żeby zabić to niech zabije swojego umfla, który zaczął przezywać :rolleyes: ....
Gówno się robi na tibii, gówno się robi z ludzi, Nic już głupoty ludzi nie ostudzi, Tak to sobie Noon tylko nuci... To się powoli kurthe nudzi! :rolleyes: ...dupa, dupa i jeszcze ra dupa!
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Cytuj:
Najpierw jakis del toro (lvl 1), pozniej kumpel z rodziny DT (39 elder :| ) a na koniec kolejny DT juz nawet nie sprawdzalem kto. Elder powiedzial ze wysle mi kase parcelem. Oczywiscie nic nie wyslal a posadzil mnie o kradziez. Ostatnie zdanie jakie wypowiedzial "hunted forever". narazie zyje wiec looz i tobie tez radze zapomniec o tym.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
![]() jest na to sposob
![]() dajesz ignora lub piszesz not know englis gosciu sie odczepi... napewno ;D (mnie sie tak 3 przyczepilo po wyjsciu z rooka... ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Dobre dobre!!! ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Dzięki wszystkim za rady ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() OMG ! NIE SPRZEDAWAJCIE NIC DEL TORO ! CHCECIE WOLNĄ ISARĘ TO ŻADNEGO HANDLU Z NIMI A TYM BARDZIEJ SD ! TE SD POTEM BEDE NA WAS LECIALY ! JEŚLI WSPOMOŻECIE POLAKÓW W TEJ WOJNIE TO MOŻE NIEDŁUGO ISARA BĘDZIE WOLNA !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Oczywiscie ze nie sprzedajemy. Chyba ze ktos jest za DT. Fakt ze DT mi nigdy nie zawadzilo. Byc moze dlatego ze gram krotko na Isarze. Po ostatnim wydarzeniu jednak troche sie zdenerwowalem.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sluchajcie gram na trimerce ale slyszalem o tym DT, moj kumpel (gra na isarze) mial taki zatarg, oczywiscie robil podobne triki o jakich mowicie, ale raz sobie skilluje na rotach (pally) i tu go ten co mu na trade grozil (78 lvl elder) mowi "ITS U MUDDA FUCKA!!" i koniec. Finish. ale pozniej jush go nie spotjal
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |