|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dolaczcie sie do protestu przeciw kolejnemu pomyslowi ten bandy kretynow:
tu kliknij
|
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Bosze!!! Juz mnie krew zalewa jak widze takie cos
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Ja p... Że niby co? Najlepiej byłoby w ogóle odciąć Polaków od świata i wprowadzić 100% podatek VAT
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Fu.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() We wszystkich portalach o tym piszą na "pierwszej stronie" a wy i tak dopiero od Jediego się dowiadujecie. Tibia tak was ogarnęła, że macie tibia.pl jako startowa i nie wiecie co się dzieje dopóki ktoś wam nie napisze na forum. Weźcie się zastanówcie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Nie dość że teraz sytuacja w polsce wygląda gorzej niż źle, polska jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(...)rdzo zacofanym krajem TO JESZCZE TO !!!!
![]() BRAUNY!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() TE QRWA POJ... ŚMIECIE W TYM RZĄDZIE SĄ JACYŚ QRWA NIENORMALNI!!!!!!!!!!!!! MYŚLĄ TYLKO O SOBIE. PEWNIE PRZEZ TEN POMYSŁ WIĘCEJ HAJSU SOBIE ZAROBIĄ, KURWY JEBANE!!!!!!!!
JAK BY NIE MOGLI NA JAKIEŚ CELE HARYTATYWNE TEGO PRZEZNACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() JEsli to nie ejst żart to stwierdzam ze obecnie wszystkich polityków trzeba wywalić i zacząć nowych zbierać bo tym sie we łbach poprzewracało.
Teraz tam ejst istna samowola (ale nie szlachecka). Precz z rządem i sejmem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja zaprotestowalem na wszystkich portalach na których byla taka mozliwosc...... PROTESTUJĘ!
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Mnie to rybka.Mam założonego ftpa tak samo jak i poczte na lycosie i mam ich w dupie.Ciekawe czy im minka zrzednie jak nikt w Polsce nie będzie korzystał z rodzimych kont bo wszyscy przerzucą się na zagraniczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahhhhh
znowu to samo ![]()