|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2005
Imię: Pogromca rookgardu
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Rook Solitaires
Świat: Secura
Poziom: 29
|
![]() Na securze nie wiem niestety jak to jest na innych świtach dzień po updacie po restarcie servera wszystkie domki są puste.Nie ma deco w depozycie.Jednym zdaniem można określić ten ich update...jedno wielki g****jak nie dopracowali na tyle tibii na ile może być to stan używalności niech poprostu cofną servery jakimś sposobem na czas przed update i niech te zmiany dopracują lepiej.Do świąt jeszcze prawie 2 tygonie mają czas...
|
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A nawet jeśli nie zobaczyłeś, to to samo było na tibia.pl i tibia.org.pl . Tzn. Żeby przełożyć swoje itemki do depo, bo inaczej zostaną przeniesione do depo podczas update'u. A nieprzenośne itemy, zniszczone. @Edit: Dlatego właśnie trzebabyło własnoręcznie to zrobić... LoL. -.-"
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 13-12-2005 o 09:28. |
||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() W tym topicu napisalem wszystko co wiem na ten temat klik!